Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

možda zato što se tu negde i završava sličnost sa dugometražnim igranim filmom?

Zašto se tu završava sličnost? Animirani film niko ne režira? U njemu nema muzike ili kostima?

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

kompleksna je razlika između režije igranog i animiranog filma i ne bi bilo fer da u istoj kategoriji budu reditelji igranog i animiranog filma, a što se tiče muzike i scenarija nema razlike da ih ne bude

nema razlike da ih ne bude

jea, lajk, votevr :fantom:

razloga

<_<

Bridge of Spies. 

Onako. Ništa posebno. Osim Henksa možda.

ovih dana, u snegom zavejanoj kući, tri filma koji su posle gledanja naveli na razgovor o njima:

1.  lavirint laži o nameri nemca istražitelja da na sud izvede zlikovce iz aušvica. jednom smo i ovde imali debatu o nemačkim filmovima koji obrađuju hitlerovo vreme. Ranije sam gledao i ovaj vrlo dobar film o trudu nemaca da se ne osvrću za prošlim vremenom. 

2. hladnokrvno po kapotovoj knjizi. jeben, besmislen masakr koji se pravi u trenu "žute minute". smrtna kazna, da ili ne? ja sam bio za.

3. baš nas je pogodio film o amy. ja nešto nisam bio bog zna kako upućen u njen rad a pogotovo ne život. žena često pušta rehab, valeri i ostalo, ja ređe. mračni su mi tekstovi. sada sam video šta je bilo u pozadini. uvek sam govorio da od roditelja zavisi šta će ispasti od dece. onog oca je trebalo zgaziti ko bubašvabu. "Mitch Winehouse tweeted on 14 Jan. 2016: "Still hate the film though." i onu njenu veliku ljubav. dugo smo pričali o filmu.

sve u svemu, tri jake 8/10 vrlo blizu 9/10

Meni se ovaj bas svideo, da ne napominjem sto mi je glavna glumica :wub:

Ma da, volim takve filmove poput Man from earth i slično. Dosta dijaloga, scene uglavnom u jednom ili par prostora, još ako je zanimljiva ideja, ok potrošeno vreme

+100

Inside Out jedan od najboljih filmova protekle godine.

10/10/10/10/10 and counting.

the big short-uzasno iznervirana sa montazom i jump cuts. pocinjem da ne podnosim goslinga. solidna drama i podseti me zasto nemam kreditne kartice i koliko prezirem wall street

in the heart of the sea

tja onako. nije loše za dečiji film. efekti ko u onom aladinu što su ga puštali u zimskom bioskopu.

dok sam se baktao sa njim propustim 2/3 bertolučijevog 20. veka

:isuse:

e jes blesav

Bridge of Spies. 

Onako. Ništa posebno. Osim Henksa možda.

ja se smorio i to žešće. špijunaža + patetika= klin čorba :D

Sinoć me usralo sa filmovima na TV pa reko da svratim i preporučim iste. Prvo na HRT matori mamojeb Hopkins tera Indian bike od Novog Zelanda do Jute ne bi li jurcao za rekordima (film iz 2006. kapiram da su mnogi i pogledali do sad):

The World's Fastest Indian 

http://www.imdb.com/title/tt0412080/?ref_=nm_flmg_act_29

A onda i holandski na Pink 2 - krivudavi putevi perspektivnog marokanskog kikboksera i krimi Turci iz hooda. Malo klise tema ali dobro odradjeno.

Wolf

http://www.imdb.com/title/tt2504404/?ref_=fn_al_tt_3

Sinoć me usralo sa filmovima na TV pa reko da svratim i preporučim iste. Prvo na HRT matori mamojeb Hopkins tera Indian bike od Novog Zelanda do Jute ne bi li jurcao za rekordima (film iz 2006. kapiram da su mnogi i pogledali do sad):

A onda i holandski na Pink 2 - krivudavi putevi perspektivnog marokanskog kikboksera i krimi Turci iz hooda. Malo klise tema ali dobro odradjeno.

Wolf

http://www.imdb.com/title/tt2504404/?ref_=fn_al_tt_3

dobar je wolf. mislim da ga je neko odavde vec preporucio. 

Hopkins odlican u Fastest Indian -u, 

Pogledao novi sa Hopkinsom

Solace

http://www.imdb.com/title/tt1291570/

zali boze vremena... glumacka ekipa obecava a film je smece. 

na pola stigla knight of cups ...zevalo mi se sacuvaj boze. nastavicu uskoro, ima neku carobnost u sebi, kroz bejlove misli i dogadjaje dozivljavamo stvarnost oko njega. koliko je realno, pitanje je sad. osvezenje videti duh kasavetesa u punoj formi

Brooklyn 2015. Prijatna limunadica. Lep razvoj njenog karaktera.

mislim da će uzeti oskara u jednoj od tri konkurencije gde je nominovan, glavna ženska, adaptirani scenario i (malo verovatno) film

+1

Edited by Ravanelli