halloween Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Dobila sam eksterni disk sa 250 GB filmova i serija. Ne znam šta bih pre po ovom kijametu.
Bujodrag Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Dobila sam eksterni disk sa 250 GB filmova i serija. Ne znam šta bih pre po ovom kijametu. Vino i dobru muziku, neki Betovenov kvartet.
Duci Simonovic Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 "obično nepoznati lopovi". čini mi se da se pod ovim naslovom prikazivao u bioskopima. lik koji podseća na jeremiju lisicu je piš živi Ima i američka verzija, dobrodošli u kolinvud, ok je al ni blizu tako dobar ko talijanski
Аврам Гојић Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 "Spectre", novi 007 - neočekivano melanholičan Bond, liči na oproštaj Krejga od franšize. "Bridge of Spies" - dosta rutinski Spilberg. Kao kada "Mercedes" napravi dosadan auto, valjda. I dalje je to "mercedes", sve radi perfektno, ali nedostaje iskrica lepote i inovacije. a sada spektakl. ovo je klasik crtanog filma i zaslužuje sav hajp koji se vrti oko njega. gledaće se i za 20 godina. "
*edited by mod Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Prilicno vuce na Trci Lola Trci, ali mi je slabiji od tog filma iako je navodno nemacki film godine. Slatka glumica skroz ali joj je lik preglup. Sa druge strane jako je zanimljivo gledati film od dva sata koji je snimljen u jednom tejku.
Giggsy Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Coherence 2013 Meni se ovaj bas svideo, da ne napominjem sto mi je glavna glumica
Razzmatazz Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 a sada spektakl. ovo je klasik crtanog filma i zaslužuje sav hajp koji se vrti oko njega. gledaće se i za 20 godina. " +100 Inside Out jedan od najboljih filmova protekle godine. Bilo bi fer kad bi crtani mogli da se takmiče ravnopravno sa igranim filmovima za oskare i ostale nagrade, a ne samo u okviru svoje kategorije
Ajant23 Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Pa, Avatar je bio nominovan ravnopravno sa igranim filmovima
MocaVukotic Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 +100 Inside Out jedan od najboljih filmova protekle godine. Bilo bi fer kad bi crtani mogli da se takmiče ravnopravno sa igranim filmovima za oskare i ostale nagrade, a ne samo u okviru svoje kategorije mogu odavno beauty and the beast čini mi se 1990.
James Marshall Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Gleda mi se ovaj novi Roki, ako ništa jer je novi crni Roki Volas iz Wire
*edited by mod Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 +100 Inside Out jedan od najboljih filmova protekle godine. Bilo bi fer kad bi crtani mogli da se takmiče ravnopravno sa igranim filmovima za oskare i ostale nagrade, a ne samo u okviru svoje kategorije Pa mogu. evo Inside Out nominovan za najbolji scenario.
Razzmatazz Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Paa, tu sa scenariom se obično za animirane filmove priča i završava.
kud u maglu Simoviću Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Paa, tu sa scenariom se obično za animirane filmove priča i završava. možda zato što se tu negde i završava sličnost sa dugometražnim igranim filmom?
Musky Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 možda zato što se tu negde i završava sličnost sa dugometražnim igranim filmom? ... Šrek usro stvar kad odbijo da primi oskara...pa su tunsi na ignor do daljeg.
Recommended Posts