John Coltrane Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Ima u zalivu Послато са E2105 уз помоћ Тапатока Nasao
ToniAdams Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 La prochaine fois je viserai le coeur (2014) triler po istinitim događajima. dugo čekao na engleski titl i sad mi žao što ga nisam obrisao na vreme već se mučio gledajući ga. The Good Girl (2002) svakodnevica radnice iz marketa u američkoj zabiti. solidan i pun smešnih bizarluka The 100-Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared (2013) avanture jednog ne tako običnog dede. ok zabava, očekivao više Magic in the Moonlight (2014) ne izdržah do kraja, prilično dosadan Shaun The Sheep Movie (2015) ovčica je uvek super pa i u dugom metru The Little Prince (2015) fantastičan. žao mi je što nisam gledao verziju na francuskom moram da gledam poslednja 2 nisam ni znao da postoji novi filmovani egziperi
Skyhighatrist Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 nisam ni znao da postoji novi filmovani egziperi Kad ne pratiš relevantni topik:
urkozamanje Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Da, dobar je mali princ. Vredi pogledati.
ToniAdams Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 fino bas izgleda, ali me brine sto izgleda kao da je stosta dodato sto nema u knjigi :(
*edited by mod Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 The Bridge of Spies, dobar. Nekada me je opasno zračio Spilberg a sada sam u fazonu da će ga Holivud od blata praviti. Ono kad bez njega ili Ridlija Skota nisu u stanju ništa kvalitetno da naprave. Hanks i dalje nije za bacanje. Mislim da cu ga sacekati na torentu, jer je trejler od cca 5 minuta u bioskopu proveo celu radnju od pcoetka pa do kraja...
maheem Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 fino bas izgleda, ali me brine sto izgleda kao da je stosta dodato sto nema u knjigi :(Knjiga je provucena kroz pricu o osmogodisnjoj devojcici u modernom dobu. I to je dobro. Ne bi valjalo da su ekranizovali knjigu
Kampokei Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Odgledao Roko i njegova braca. Odlican film. A jedan od glavnih likova (Simone) isti Valjarevic :)
katamaran Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 http://www.imdb.com/title/tt2103281/ Odlican. Steta samo sto sam napravio tolku pauzu posle prvog dela pa se ne secam nekih detalja.
gagilija Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 La prochaine fois je viserai le coeur (2014) triler po istinitim događajima. dugo čekao na engleski titl i sad mi žao što ga nisam obrisao na vreme već se mučio gledajući ga. The Good Girl (2002) svakodnevica radnice iz marketa u američkoj zabiti. solidan i pun smešnih bizarluka The 100-Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared (2013) avanture jednog ne tako običnog dede. ok zabava, očekivao više Magic in the Moonlight (2014) ne izdržah do kraja, prilično dosadan Shaun The Sheep Movie (2015) ovčica je uvek super pa i u dugom metru The Little Prince (2015) fantastičan. žao mi je što nisam gledao verziju na francuskom gde si nasao subtitle za ovaj prvi? ubih se trazeci i samo sam nasla neki engleski totalno neuskladjen
zakintos Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Tangerine (2015) Film godine definitivno. E zato volim nezavisni film a ovo je iskreni predstavnik novog indie filma. Snimljen ajfonom koristeći anamorfna sočiva šarmantno dočarava urbani život Los Anđelesa sa veoma živopisnim likovima. Nisam do sada imao prilike da gledam neke manjine, poput transrodnih osoba u glavnim ulogama a prikazani kao moralno kompleksne osobe tj živi ljudi. Stvarno se izdvaja ovaj film od većine smeća koje se nudi. Čekam još Aleks Ros Peria i njegov; "Queen of Earth" i to bi bilo to što se tiče 2015. Apsolutna preporuka!
mustang Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 sto puta se susrecem sa ovim filmom i hocu da gledam i jbg.... uvek preca posla a bas me zanima. stvarno sam debil
Musky Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Tangerine je pre-di-vno odradjen. Neverovatan epizodan lik mršave nosate plavuše...stil d šou.
maheem Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 (edited) Song Of The Sea Još jedan dobar dečiji animirani. Lepa animacija protkana keltskom legendom. Savršen pred odlazak na pavanje Edited December 8, 2015 by maheem
Razzmatazz Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Slow West. Odgledao upravo, još uvek formiram mišljenje. Prvi utisak je pozitivan, ali ima nešto šta mi smeta u filmu i još uvek nisam napipao šta. Možda je i zbog vina. Uglavnom, slow je u naslovu s razlogom.
Recommended Posts