Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

danas sam imao više sreće nego pameti pa me zapala 2 dobra filma

No escape - super vožnja sa sve situacionom psihozom pojačanom random surovim egzekucijama. Kao čist bonus Pirs :Hail:

Kraj gde su Vijetnamci good guys mi bio onako - interesantan :D

Jupiter Ascending - odavno nisam ovako uživao u pravom SF filmu. Odlična priča i kasting i taman efekti. Kao bonus - Šon Bin preživeo do kraja filma :Hail: 

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

Odlična priča 

oh™.

RIP steins. 

Jupiter Ascending - odavno nisam ovako uživao u pravom SF filmu. Odlična priča i kasting i taman efekti. Kao bonus - Šon Bin preživeo do kraja filma :Hail:

Ni duže čekanog filma, ni većeg razočarenja.

Jupiter Ascending - odavno nisam ovako uživao u pravom SF filmu. Odlična priča i kasting i taman efekti.

WelldocumentedSecondaryGalapagostortoise

:D

kad god neko spomene jupiter ascending setim se blojlerove vrh recenzije  :fantom:

najsmesnije kod jupiter ascending je vanzemaljska unija jelte a glavni baja Chaning (kog ne mogu ocima da vidim) vozi rolere po svemiru. rolere. po svemiru. 

UMEMO DA PUTUJEMO BRZINOM SVETLOSTI EVO TI BAJO ROLERI I KRILA VOZI ROLERE PO SVEMIRU MALO STA FALI. 

mozak na odmoru otkad se Vahovski Lara transdzenderovala.

kad god neko spomene jupiter ascending setim se blojlerove vrh recenzije  :fantom:

ovo mi ispricao jedan australijanac i samo smo se nas 2 smejali, a 1 ceh, 1 letonka, 1 svedjanka i jos mozda neki europljani bili wtf?

- sta je najteze kod voznje rolera?

- da priznas roditeljima da si gej.

:D

hteo sinoc gledati kakav horor, odem na rotentomejtos da vidim ove dobro ocenjene i pocnem da gledam neki satro horor omnibus, tales of haloween, i prekinem na prvoj trecini.

prilicno jadnicki, neinventivno, neduhovito i stoput vec vidjeno. i nadasve nestrasno.

ovo mi ispricao jedan australijanac i samo smo se nas 2 smejali, a 1 ceh, 1 letonka, 1 svedjanka i jos mozda neki europljani bili wtf?

- sta je najteze kod voznje rolera?

- da priznas roditeljima da si gej.

meni je onako jer sam razmišljao da kupim rolere ali sam skontao šta bolje ističe moj personeliti

invalidski-tricikl-500x500.jpg

a što ti gledaš horore jesi već ušo u drugu mladost ili nisi ni izlazio iz prve ili te ništa u rl ne plaši  :fantom:

nisam izlazio i nista me ne plasi :fantom:

Ni da dodje Toma?

možda u ponovo pokušati no, činim se sam sebi tupsonom zbog toga.

pa ko ti kriv kad gledaš filmove za one s dijagnozom student režije idi gledaj novog spilberga znaš kako šuta dupe ih  :fantom:

tjah, vidim sa sam uzburkao duhove™. :nobles:

Ok, ionako ne volem da se raspravljam o tome šta se kome svidja, pošto su ukusi, naravno, različiti. 

Ja spadam u onu grupu nižnjih™ duhom koji od filma samo dobru zabavu - te su mi i izvedba i ideja i kasting i režija i scenario u funkciji toga. 

Nit gotivim ozbiljne™ filmove, jer mi je pun RL ozbiljnosti™, nit volim angažovane™ filmove jer su po definiciji govno, nit realistične™ filmove pošto kontam da sedma umetnost i ne služi da bude realna, naprotiv.

I to je, jednostavno, to.