steins Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 danas sam imao više sreće nego pameti pa me zapala 2 dobra filma No escape - super vožnja sa sve situacionom psihozom pojačanom random surovim egzekucijama. Kao čist bonus Pirs Kraj gde su Vijetnamci good guys mi bio onako - interesantan :D Jupiter Ascending - odavno nisam ovako uživao u pravom SF filmu. Odlična priča i kasting i taman efekti. Kao bonus - Šon Bin preživeo do kraja filma
Dagmar Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Jupiter Ascending - odavno nisam ovako uživao u pravom SF filmu. Odlična priča i kasting i taman efekti. Kao bonus - Šon Bin preživeo do kraja filma Ni duže čekanog filma, ni većeg razočarenja.
Dionysos Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Jupiter Ascending - odavno nisam ovako uživao u pravom SF filmu. Odlična priča i kasting i taman efekti.
Hella Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 kad god neko spomene jupiter ascending setim se blojlerove vrh recenzije najsmesnije kod jupiter ascending je vanzemaljska unija jelte a glavni baja Chaning (kog ne mogu ocima da vidim) vozi rolere po svemiru. rolere. po svemiru. UMEMO DA PUTUJEMO BRZINOM SVETLOSTI EVO TI BAJO ROLERI I KRILA VOZI ROLERE PO SVEMIRU MALO STA FALI. mozak na odmoru otkad se Vahovski Lara transdzenderovala.
ToniAdams Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 kad god neko spomene jupiter ascending setim se blojlerove vrh recenzije ovo mi ispricao jedan australijanac i samo smo se nas 2 smejali, a 1 ceh, 1 letonka, 1 svedjanka i jos mozda neki europljani bili wtf? - sta je najteze kod voznje rolera? - da priznas roditeljima da si gej.
Dionysos Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 (edited) https://youtu.be/E3s-qZsjK8I?t=4m12s Edited November 29, 2015 by Dionysos
ToniAdams Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 :D hteo sinoc gledati kakav horor, odem na rotentomejtos da vidim ove dobro ocenjene i pocnem da gledam neki satro horor omnibus, tales of haloween, i prekinem na prvoj trecini. prilicno jadnicki, neinventivno, neduhovito i stoput vec vidjeno. i nadasve nestrasno.
Hella Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 ovo mi ispricao jedan australijanac i samo smo se nas 2 smejali, a 1 ceh, 1 letonka, 1 svedjanka i jos mozda neki europljani bili wtf? - sta je najteze kod voznje rolera? - da priznas roditeljima da si gej. meni je onako jer sam razmišljao da kupim rolere ali sam skontao šta bolje ističe moj personeliti a što ti gledaš horore jesi već ušo u drugu mladost ili nisi ni izlazio iz prve ili te ništa u rl ne plaši
Hella Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 možda u ponovo pokušati no, činim se sam sebi tupsonom zbog toga. pa ko ti kriv kad gledaš filmove za one s dijagnozom student režije idi gledaj novog spilberga znaš kako šuta dupe ih
steins Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 tjah, vidim sa sam uzburkao duhove. Ok, ionako ne volem da se raspravljam o tome šta se kome svidja, pošto su ukusi, naravno, različiti. Ja spadam u onu grupu nižnjih duhom koji od filma samo dobru zabavu - te su mi i izvedba i ideja i kasting i režija i scenario u funkciji toga. Nit gotivim ozbiljne filmove, jer mi je pun RL ozbiljnosti, nit volim angažovane filmove jer su po definiciji govno, nit realistične filmove pošto kontam da sedma umetnost i ne služi da bude realna, naprotiv. I to je, jednostavno, to.
Recommended Posts