Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Traži se tako što se broje prsti na ruci. Nije bitno sa koje strane, može od palca, može od malog prsta...

• Replies 22.3k
  • Views 2.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Posted Images

Ja mislim na spy, ne usuđujem se da tumačim ajanta

On 18. 11. 2015. at 18:09, Ajant23 said:

Traži se tako što se broje prsti na ruci. Nije bitno sa koje strane, može od palca, može od malog prsta...

Jel' ovaj?

srednji.jpg

The_Stanford_Prison_Experiment.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0420293/

Posle vise filmova koji su inspirisani cuvenim eksperimentom na Stanfordu, ovo je valjda prvi koji pravi vernu rekonstrukciju dogadjaja.

Dobro snimljeno, glumci uverljivi u svojim ulogama, uziveli se bas kao likovi koje igraju. Preporuka..

Najslađe je kad na kraju balade neki smarač dođe da rezimira™ pa harperovski gurne klizače kontrasta do apsurda i onda se samozadovoljno samozadovoljava rifrešujući svoje glupo pisanije. Ajde mrš.

On 17. 11. 2015. at 18:25, katamaran said:

sa sve reketom za stoni tenis na svemirskoj stanici  :isuse:

Vole ljudi da opice stoni tenis u bestezinskom stanju

nije da je mnogo bitno, ali zasto da ne, uz neke modifikacije pravila?

On 18. 11. 2015. at 18:37, kobni zelaya said:

Jel' ovaj?

srednji.jpg

Da.

Ako ima slicnosti izmedju 50 nijansi i unclea onda je u tome da su oba modno&lifestyle svesni. Sa time da je u uncleu to simpaticni omaz 60's modi, dok je u 50 nijansi to 'daj mi bahatog'

Bloomberg - Every Expensive Thing in Fifty Shades of Grey, Explained http://bloom.bg/1Eae4sY

On 18. 11. 2015. at 18:11, Ruxin said:

Ja mislim na spy, ne usuđujem se da tumačim ajanta

Ma gde, Spy se vidi da ne valja na prvih 5 minuta filma. Bas slab film

Propaganda debelog lobija :fantom:

On 17. 11. 2015. at 17:02, Razzmatazz said:

Ja gledo. Kilav, mada ne toliko kao Quantum of Solace.

i meni je kilav. i razvucen. doduse, ja volim bonda tako da cu ga kupiti, ubaciti u kolekciju i sigurno gledati jos koji put, mada sigurno ne uskoro. 

On 19. 11. 2015. at 8:09, Ravanelli said:

Ako ima slicnosti izmedju 50 nijansi i unclea onda je u tome da su oba modno&lifestyle svesni. Sa time da je u uncleu to simpaticni omaz 60's modi, dok je u 50 nijansi to 'daj mi bahatog'

Bloomberg - Every Expensive Thing in Fifty Shades of Grey, Explained http://bloom.bg/1Eae4sY

Ma gde, Spy se vidi da ne valja na prvih 5 minuta filma. Bas slab film

Ladno si gledao 50 nijansi

On 19. 11. 2015. at 13:32, adam said:

i meni je kilav. i razvucen. doduse, ja volim bonda tako da cu ga kupiti, ubaciti u kolekciju i sigurno gledati jos koji put, mada sigurno ne uskoro. 

Najgora stvar u celom filmu je...

Reveal hidden contents

On 19. 11. 2015. at 14:08, Razzmatazz said:

Najgora stvar u celom filmu je...

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

On 19. 11. 2015. at 14:53, *edited by mod said:

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents