May 16, 20159 yr Većina radnje filma svedena na ispitivanje robota u jbt. bas smo ga dijametralno suprotno skapirali :D
May 16, 20159 yr šta ti šteta? što ti se nije dopao? :) a sta znam, ako se vec igraju nekog bolesnika onda su mogli makar da ga naprave u hard kor ovako je samo osrednji, mlakonja, sav nikakav i neuverljiv ima i praznog hoda ihahaj
May 16, 20159 yr Mogla bi moderacija nešto da radi, pa da splituje ove poslednje postove o Mad Maxu, pošto je već krenulo da se prepričava film naširoko.
May 17, 20159 yr http://www.imdb.com/title/tt2980472/?ref_=nv_sr_1 potrudite se da zaobiđete ovo. nije vredno gubljenja 1:30h vremena zbog dve-tri fore..
May 18, 20159 yr Zašto gledati film u kom glumi Seann William Scott??? meni on bio iznenađujuće dobar u onom filmu Goon
May 18, 20159 yr Zašto gledati film u kom glumi Seann William Scott??? Plus, režirala ga je Monika ne volis stiflera :o
May 19, 20159 yr Ex Machina - odličan. Savršen kasting, savršen ambijent, prava sf drama. o da kakva ti cupi azijatkinja?
May 20, 20159 yr meni nije legao. dogurao do pola i izbrisao. fast and furious isto. a pustao sam ih malo da se opustim, bez nekih ocekivanja
May 20, 20159 yr La chambre bleue (2014) Odličan film. Scenario su radili tumači dve glavne uloge. Traje svega sedamdeset i par minuta ova izuzetna sudska drama, koja se u kvalitetnom ritmu razvija u dubinu kroz sudski postupak, kroz fokalizovane odsečke sećanja, kroz glumačke potrage za otkrivanjem lika. Istina o misteriji ubistva ostaje uzaludno izgubljena u onoj zamenici "neko" na periferiji obrnute perspektive iskrenih osećanja, neodređenoj i čestoj kao i u čudno i nužno nedorađenim opisima Dostojevskog.
May 20, 20159 yr gledo Ćapija legendu. bzvze. nafura se da je los onda se popravi. nezna kud bi sa sobom. mogli su sprcit film u pola sata
May 20, 20159 yr ma meni ono dvoje repera uzasno, kadih vidim nemam srece 2 nedelje. zato mi se i ne gleda capi :(
May 20, 20159 yr ma meni ono dvoje repera uzasno, kadih vidim nemam srece 2 nedelje. zato mi se i ne gleda capi :( bas su super. znao sam jednog onako zgoljavog samo sto je imo tetovaze druga tita, mostraski most, jna, dzenana voilm te....