Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

recju, sve - cak i ladykillers koji je realno najslabiji je vise nego püristojna zabava.

True Grit je najslabiji, ubedljivo.

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

-1

odlican je true grit, slabiji su i ladykillers i seriozni covek.

Onda budi slobodan i preporuci nesto sto nije Big Lebovski, Barton Fink, No country..., Burn after reading, O brother where are you, Miller's crossing (i taj sam tek skoro odgledao).

Kreni obavezno od prvenca - Blood Simple..

-1

odlican je true grit, slabiji su i ladykillers i seriozni covek.

+1

Edited by Jimmy Kowalski

+1

+1

Upravo se mučim da pronađem živi torenat (a da je 720 ili 1080p)

Ima ga na trafici kolko vidim (torrentz)..

Nađoh u zalivu gusara neku anoxmous verziju 1080p, samo još da šljaka sa titlom...

Onda budi slobodan i preporuci nesto sto nije Big Lebovski, Barton Fink, No country..., Burn after reading, O brother where are you, Miller's crossing (i taj sam tek skoro odgledao).

Otprilike, to im i jesu najbolji filmovi (uz pomenuti Fargo, naravno).

Uz ove bih dodao Raising Arizona, Hadsucker Proxy i Blood Simple.

Man Who Wasn't There me je smorio, a sa ovim rimejcima se i nisu nešto proslavili. Ladykillers je baš loš u odnosu na original.

Poslednja dva još nisam pogledao.

Iskreno, meni je i Barton Fink bio prilično dosadan.

Inside Llewyn Davis nisi gledao?

Nisam. :unsure:

The Man Who Wasn't There (2001)

To mi zvuci poznato, ali moram izguglati. Sta to bi?

recju, sve - cak i ladykillers koji je realno najslabiji je vise nego püristojna zabava.

Nista onda™, znaci™, sve.

edit: Hvala svima i ne preterujte, ipak smo na temi Poslednji film a ne zivot i delo brace Koen. Ovih dana se svasta desava diljem foruma <_<

Edited by John Coltrane

La chambre bleue (2014)

Odličan film. Scenario su radili tumači dve glavne uloge. Traje svega sedamdeset i par minuta ova izuzetna sudska drama, koja se u kvalitetnom ritmu razvija u dubinu kroz sudski postupak, kroz fokalizovane odsečke sećanja, kroz glumačke potrage za otkrivanjem lika.

Istina o misteriji ubistva ostaje uzaludno izgubljena u onoj zamenici "neko" na periferiji obrnute perspektive iskrenih osećanja, neodređenoj i čestoj kao i u čudno i nužno nedorađenim opisima Dostojevskog.

Odlican. Neizvesnost drzi do samog kraja i na kraju ostaje misterija i pitanje.

Na momente me slika podsetila na Hanekeov Hidden, sitni detalji koji nisu uocljivi u 99% filmova (kese, mrvice ili fleke, dlake koje nisu hirurski precizne u frizuri, rane, vise realizma na ekranu)

Posle toga pogledao sam jos 1 koji sam video ovde, ali ne secam se ko ga je preporucio.

42375-b-nine-queens.jpg

Uvek se covek nasmeje kad vidi prevarene prevarante :D .

Obzirom da sam skoro gledao Relatos salvajes, sa Ricardo Darinom koji i ovde glumi, moram definitivno malo ronjati po ARG kinematografiji zadnje decenije.

dva izvanredna filma u vreme padanja dosadne kiše. prvi, o kome je darling pisala

pride

bice na festivalu britanskog filma. najavili ga na b92 ko svojevrsni pandan paradi. mozes misliti. nije, aktivisticki film snimljen po istinitim dogadjajima. prica o podrsci koju su rudarima dali pederi i lezbe. topao film kakv sam britanski moze biti, tipa bili eliot, ful monti, smejala sam se, i plakala, naravno, i kad se film zavrsio, bila sam u fazonu idem sad na gej paradu s rudarima iz bora i ostalom radnickom klasom, opro me duh internacionale. al posto sam u srbiji, a bilo je i gluvo doba noci, svrljala sam netom u potrazi za stvarnim akterima price. 

glumac koji glumi marka estona fenomenalan. bilo mi zao sto to nije stvarno on. 

je topao i ozbiljan i jedino nisam uspeo da nađem ni "k" od komedije koju pominju sajtovi o o vom filmu. ništa mi nije bilo smešno, naprotiv, gorko ozbiljno baš kao i "ful monti".

drugi, koji je jednako gorak i topao kao prethodni je "the help". ( o crnkinjama koje su decenijama vaspitavale belu decu.

oba su veliki mali filmovi. pogledajte ih

Edited by djordje geprat

Ex Machina - odličan

Odlican. Neizvesnost drzi do samog kraja i na kraju ostaje misterija i pitanje.

Na momente me slika podsetila na Hanekeov Hidden, sitni detalji koji nisu uocljivi u 99% filmova (kese, mrvice ili fleke, dlake koje nisu hirurski precizne u frizuri, rane, vise realizma na ekranu)

Posle toga pogledao sam jos 1 koji sam video ovde, ali ne secam se ko ga je preporucio.

42375-b-nine-queens.jpg

Uvek se covek nasmeje kad vidi prevarene prevarante :D .

Obzirom da sam skoro gledao Relatos salvajes, sa Ricardo Darinom koji i ovde glumi, moram definitivno malo ronjati po ARG kinematografiji zadnje decenije.

ronjaj. moje preporuke su: "aura", "karančo" i "tajna njihovih očiju", "kinez" sve sa darinom

uživaj

Edited by djordje geprat

true grit i ladykillers su mi onako bljaks, a ostalo odlično.

Edited by BlackGeorge