Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

ma da, drive je slucajno nastao kao remek delo. omaklo se reditelju koji nista ne zna o tome.
Ko je rekao da ne zna ništa, samo zna manje od Kima.
ma da, drive je slucajno nastao kao remek delo. omaklo se reditelju koji nista ne zna o tome.
Remek delo je neki aksiom.

potpuni ste ludjaci zadnjih dana na ovoj temi. mislim, smesno je. :Dsve ko da tudja misljenja obavezuju.nego, hmmm...jos jednom da ponovim da mene bas nervira kvalifikacija "pretenciozno" kao nesto sto je lose, a provlaci se na ovoj temi non-stop.po meni, svi treba da budu pretenciozni, a ne da se uljuljkaju u prosecnosti. nadam se da ce nolan da bude do jaaaaajjaaa pretenciozan a propos ove najave za "interstellar" film.

Kima sam uzeo samo kao primer. Svi smo mi pomalo Kim.Naravno da ima o cemu da se prica, samo mi se cini da dosta projektujemo sebe u te proizvode filmske i ine umetnosti.

potpuni ste ludjaci zadnjih dana na ovoj temi. mislim, smesno je. :Dsve ko da tudja misljenja obavezuju.nego, hmmm...jos jednom da ponovim da mene bas nervira kvalifikacija "pretenciozno" kao nesto sto je lose, a provlaci se na ovoj temi non-stop.po meni, svi treba da budu pretenciozni, a ne da se uljuljkaju u prosecnosti. nadam se da ce nolan da bude do jaaaaajjaaa pretenciozan a propos ove najave za "interstellar" film.
Ne razumem ovo sa uracunatom pretencioznoscu.
Kima sam uzeo samo kao primer. Svi smo mi pomalo Kim.Naravno da ima o cemu da se prica, samo mi se cini da dosta projektujemo sebe u te proizvode filmske i ine umetnosti.
sacuvaj boze, ja nisam ni malo Kim.

:D

Ne razumem ovo sa uracunatom pretencioznoscu.
Pa ne, generalno mi je glupo spocitavati nekome pretencioznost. Ja cenim kad ljudi zabacuju daleko i pretenduju na veliko, a ne da postavljaju neke ziheraske ciljeve u svom poslu ili zivotu.

Znam, ali to se u pocetku naziva ambicija koja ce nekad preci u pretencioznost.

Znam, ali to se u pocetku naziva ambicija koja ce nekad preci u pretencioznost.
No, no...pretencioznost generise ambiciju.

mislim da kada se u prici o filmovima koristi 'pretenciozan' u negativnom kontekstu to znaci 'mnogo hteo, mnogo zapoceo, pa se usro'

No, no...pretencioznost generise ambiciju.
Pretencioznost je nusproizvod ambicuje bez pokrica :fantom:
mislim da kada se u prici o filmovima koristi 'pretenciozan' u negativnom kontekstu to znaci 'mnogo hteo, mnogo zapoceo, pa se usro'
Recimo, ja mislim da je Odiseja (kao i npr. Fickaraldo) istovremeno i pretenciozan i odlican film.

Off topic: Christoph Waltz jos jednog oskarishu dobijo! :kralj: