January 14, 201312 yr ma da, drive je slucajno nastao kao remek delo. omaklo se reditelju koji nista ne zna o tome.Ko je rekao da ne zna ništa, samo zna manje od Kima.
January 14, 201312 yr ma da, drive je slucajno nastao kao remek delo. omaklo se reditelju koji nista ne zna o tome.Remek delo je neki aksiom.
January 14, 201312 yr potpuni ste ludjaci zadnjih dana na ovoj temi. mislim, smesno je. :Dsve ko da tudja misljenja obavezuju.nego, hmmm...jos jednom da ponovim da mene bas nervira kvalifikacija "pretenciozno" kao nesto sto je lose, a provlaci se na ovoj temi non-stop.po meni, svi treba da budu pretenciozni, a ne da se uljuljkaju u prosecnosti. nadam se da ce nolan da bude do jaaaaajjaaa pretenciozan a propos ove najave za "interstellar" film.
January 14, 201312 yr Kima sam uzeo samo kao primer. Svi smo mi pomalo Kim.Naravno da ima o cemu da se prica, samo mi se cini da dosta projektujemo sebe u te proizvode filmske i ine umetnosti.
January 14, 201312 yr potpuni ste ludjaci zadnjih dana na ovoj temi. mislim, smesno je. :Dsve ko da tudja misljenja obavezuju.nego, hmmm...jos jednom da ponovim da mene bas nervira kvalifikacija "pretenciozno" kao nesto sto je lose, a provlaci se na ovoj temi non-stop.po meni, svi treba da budu pretenciozni, a ne da se uljuljkaju u prosecnosti. nadam se da ce nolan da bude do jaaaaajjaaa pretenciozan a propos ove najave za "interstellar" film.Ne razumem ovo sa uracunatom pretencioznoscu.
January 14, 201312 yr Kima sam uzeo samo kao primer. Svi smo mi pomalo Kim.Naravno da ima o cemu da se prica, samo mi se cini da dosta projektujemo sebe u te proizvode filmske i ine umetnosti.sacuvaj boze, ja nisam ni malo Kim.
January 14, 201312 yr Ne razumem ovo sa uracunatom pretencioznoscu.Pa ne, generalno mi je glupo spocitavati nekome pretencioznost. Ja cenim kad ljudi zabacuju daleko i pretenduju na veliko, a ne da postavljaju neke ziheraske ciljeve u svom poslu ili zivotu.
January 14, 201312 yr Ja cenim kad ljudi zabacuju daleko i pretenduju na veliko, a ne da postavljaju neke ziheraske ciljeve u svom poslu ili zivotu.Tako je! "I should not be this man who talks about The Dark Knight and Hegel, about the value of WikiLeaks and Lady Gaga. I should be a mediocre philosophy professor in Ljubljana."
January 14, 201312 yr Znam, ali to se u pocetku naziva ambicija koja ce nekad preci u pretencioznost.
January 14, 201312 yr Znam, ali to se u pocetku naziva ambicija koja ce nekad preci u pretencioznost.No, no...pretencioznost generise ambiciju.
January 14, 201312 yr mislim da kada se u prici o filmovima koristi 'pretenciozan' u negativnom kontekstu to znaci 'mnogo hteo, mnogo zapoceo, pa se usro'
January 14, 201312 yr No, no...pretencioznost generise ambiciju.Pretencioznost je nusproizvod ambicuje bez pokrica
January 14, 201312 yr mislim da kada se u prici o filmovima koristi 'pretenciozan' u negativnom kontekstu to znaci 'mnogo hteo, mnogo zapoceo, pa se usro'Recimo, ja mislim da je Odiseja (kao i npr. Fickaraldo) istovremeno i pretenciozan i odlican film.