Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Koja scena nije antologijska?(pokret kamere dok Majkl, sada već u svojoj karakterističnoj pozi u fotelji, obrazlaže zašto i kako treba ubiti Soloca i Meklaskog)

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

• Author
Lincolnlincoln-first-poster.jpgDobar. Mada, mogli su da zavrse Lincolnovim isetavanjem iz kabineta pre posete pozoristu, a Gordon-Levittove scene mi ne sluze nicemu.

Edited by Calavera

Koja scena nije antologijska?
U pravu si. "Voleti film, a ne voleti Kuma je nespojivo."http://pulse.rs/kum-je-zivot-sam/

Praznicni maraton:Argo - odlicanLincoln - odlicanKilling Them Softly - odlicanClockwork Orange - i dalje odlicanCloud Atlas - njesraBeast Of The Southern Wild - odlicanCeasar Must Die - odlicanInherit The Wind - odlican

• Author
Sutra BEKSTVO IZ LA :Hail: za B92
Kakva filmcina, svaki put kad pogledam sve mi bolji i bolji... :Hail:

Bleda kopija prvog dela. Ako ste gledali Bekstvo iz Njujorka u bioskopu, L.A. može da dobije samo tri od pet. Donald Plezens kao predsednik i Li van Klef kao policajac su objasnili šta je kvalitetna gluma. heh, ja sada čitam Snake Plissken Chronicles. :)

Savages - razvodnjena limunada.Seven Psychopats - pocelo solidno, do polovine vec otislo sve u 3 lepe materine... Mada Walken briljira kao i obicno.

Edited by ducca

• Author
Bleda kopija prvog dela. Ako ste gledali Bekstvo iz Njujorka u bioskopu, L.A. može da dobije samo tri od pet. Donald Plezens kao predsednik i Li van Klef kao policajac su objasnili šta je kvalitetna gluma. heh, ja sada čitam Snake Plissken Chronicles. :)
Volim ja prvi deo jos i vise, ali u njemu nema revolveraskog obracuna po Bangkoskim pravilima.

Filmčina. Tako se pravi triler.Tell-no-one.jpg

forum je pobrljavio skroz...elem,filmhttp://www.imdb.com/title/tt0112760/volim :wub: ,kakvi pirati sa kariba i bakrači ..

Edited by ivy

I Want Someone to Eat Cheese With 2006www.imdb.com/title/tt0391229/ -Sjajna tema i odlične preporuke. Da pojačam malo preporuku sa malim nezavisnim biserom... Debeljuca (Jeff Garlin) ima problem da nađe srodnu dušu i pravu ulogu, jer je po vokaciji glumac.Ima 39. godina, živi sa kevom i stalno vara sa svojom dijetom. A tako želi da nađe devojku i da podeli sir sa njom...Preporuka...

Sedam sociopataseven_psychopaths__span.jpgSam Rockwell is DA MAN :lolol:odlična zabava

Edited by maheem

uh, ala mi momački legao django unchained! uzbudljivo, zabavno, krvavo i jako duhovito. jeste da traje 2:45, al mi nije ni zasmetalo. navijah za krv ko u basterdsima.

ja pogledao prvih 45 minuta i odustao. ovaj je opet izdrkao na sebe i to predstavljao kao film