Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

jakna je otprilike i najbolji dio tog filma. ali, dobro, nije mi bilo ni nesto dosadno.

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

beast of the southern wildodlicno snimljen, ima ritam ko parce poezije, klinka je car i dosta je misicava, sigurno ide u bolju teretanu nego ja.ni najmanje mi se ne svidja. da smo strpljivo cekali da paolo koeljo padne u depresiju, mogli smo isto ovo da dobijemo i od njega.

hvala na preporuci. super filmić zaista smile.gif
Drago mi je da ti se svideo...Evo još jedne preporuke: The Unbelievable Truth (1989)prvenac režisera (Hal Hartley) poznat po filmovima: ''Trust'' 1990. ''Simple Men'' 1992. ''Henry Fool'' 1997...
Before Sunrise (1995)cover-112471-186-291.jpgBefore Sunset (2004)1808547751p.jpgkakav sam ja šaban pa nisam ni znao za ove filmove :frust:odlična oba. idu u moj top ten romansi.

Edited by maheem

Jack_Reacher_29.jpgSasvim pristojan triler,
220px-ZeroDarkThirty2012Poster.jpgdobar, sa manje patetike nego što bih očekivao na tu temu.jessica chastain mi je trenutno naj glumica, ne posebno zbog 0dark30, nego i inače.
Poetry (2010)Poetry_Shi_2010_poster.jpgoduševljen. sve preporuke.

Edited by maheem

da, lep film.ja pogledao silver linings. romkom, dobar. interesantna postavka duševnih bolesti u korist komedije, zašećereno naravno

Edited by Ravanelli

Django Unchainedtweeted-django-unchained-poster-final.jpgUzivancija! Zabava za sve pare, za potpuni uzitak u bioskopu! Super lagana i jednostavna prica, klasicna avantura/hero's journey, ima tu elemenata i buddy moviea, plus white trash dobija ono sto zasluzuje.Svi glumci razvalili, stvarno ne znam koga bih izdvojio, osim sto bih rekao da sam u zadnje vreme mnogo poceo da gotivim Dona Johnsona. I naravno, Walton Goggins je car. Inace, prvi Tarantinov film od Reservoir Dogsa koji nema izrazito jak zenski lik, ali prosto ovakva prica trazila je upravo onakve zenske likove kakve imamo u filmu (tj. glavni zenski lik).Ko jos nije gledao, idite u bioskop opusteno, zavalite se u stolicu i uzivajte u voznji!
Before Sunrise (1995)cover-112471-186-291.jpgBefore Sunset (2004)1808547751p.jpgkakav sam ja šaban pa nisam ni znao za ove filmove :frust:odlična oba. idu u moj top ten romansi.
strpi se jos mao, sad ce i nastavak kad odu na more u Grcku.
Ko jos nije gledao, idite u bioskop opusteno, zavalite se u stolicu i uzivajte u voznji!
<_<Nije jos stiglo kod nas.

e Sladzo, bas mi je drago da ti se svido :)

ArgoArgo2012Poster.jpgBen Aflek je bolji režiser nego glumac. Dobar film.
Django Unchainedtweeted-django-unchained-poster-final.jpgUzivancija! Zabava za sve pare, za potpuni uzitak u bioskopu! Super lagana i jednostavna prica, klasicna avantura/hero's journey, ima tu elemenata i buddy moviea, plus white trash dobija ono sto zasluzuje.Svi glumci razvalili, stvarno ne znam koga bih izdvojio, osim sto bih rekao da sam u zadnje vreme mnogo poceo da gotivim Dona Johnsona. I naravno, Walton Goggins je car. Inace, prvi Tarantinov film od Reservoir Dogsa koji nema izrazito jak zenski lik, ali prosto ovakva prica trazila je upravo onakve zenske likove kakve imamo u filmu (tj. glavni zenski lik).Ko jos nije gledao, idite u bioskop opusteno, zavalite se u stolicu i uzivajte u voznji!
Sve ses slazem, samo da je pola sata kraci bio bi jos bolji.