Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

On 3. 1. 2013. at 16:57, copkillah said:
SamsaraSavršen. I ne gledati ako nemate priliku da ga gledate u HD-u, zaista, šteta je.
+milion. Takodje i Baraka, iskljucivo full hd.
  • Replies 22.3k
  • Views 2.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Posted Images

posle iljadu godinain-china-they-eat-dogs.jpgodličan :D

Edited by Jose Raul Capablanca

Life of PiNista posebno.

Edited by Eraserhead

The Book of EliBook_of_eli_poster.jpgOsim što je propaganda religije kao takve, ima i brda nelogičnosti i stvari koje su tako objašnjene da ih skapirate tek posle dva čitanja FAQ na iMDBu da bi shvatili šta su želeli da kažu. Ali osim toga, sasvim zabavan. Btw, mislim da je krajnje vreme da Cloud Atlas dobije svoju temu.
  On 4. 1. 2013. at 1:33, kim_philby said:
poslednji tikver kog sam gledao me nije dojmio (the international).
ja bih preporucila njegov poslednji, "Drei"http://www.youtube.com/watch?v=45C5lFxD6mkbio mi je cista uzivancija

Cloud atlas - prevagnulo nesviđanje od sviđanja. Prva polovina filma mi čak bila mučna za gledanje, skoro da sam odustala, ali mi je posle bilo malo bolje.Holy motors - dobar film, ali s obzirom da sam ga celog odgledala na francuskom, ne verujem da sam ga najbolje skontala. Hvala forumašu koji je pokušao da mi pomogne oko prevoda!

Zero%20Dark%20Thirty%20Poster.jpgVolimo Te Otadzbino Nasa na americki nacin.Oskar za reziju/film rezervisan.

odgledao konacno loopera, ne kapiram sto su nesrecnog gordona lewitta onako avatarisali, u prvoj sceni sam pomislio da gledam animirani film wtf. inace, dobar, svideo..

Tyrannosaurjebeno dobar

Escape from L.A.Escape_From_LA.jpgJednog dana ću ovo pustiti svom klincu da vidi kako su izgledali filmovi kada sam ja bio mali.

uh, filmčina

fakin brilijant!movie_-_Moonrise-Kingdom.jpg

The PostmanPostman_ver3.jpgNe mogu ni da zamislim šta je bilo u glavi Kevina Kostnera dok je ovo snimao.
  On 6. 1. 2013. at 4:05, kokota said:
The PostmanPostman_ver3.jpgNe mogu ni da zamislim šta je bilo u glavi Kevina Kostnera dok je ovo snimao.
ništa.

@cloud atlas

Reveal hidden contents

...jel samo meni pirati potonuli? :(omiljeni sajt....