Sunny Side Up Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 SamsaraSavršen. I ne gledati ako nemate priliku da ga gledate u HD-u, zaista, šteta je.+milion. Takodje i Baraka, iskljucivo full hd.
Jose Raul Capablanca Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 (edited) posle iljadu godinaodličan :D Edited January 4, 2013 by Jose Raul Capablanca
Eraserhead Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 (edited) Life of PiNista posebno. Edited January 4, 2013 by Eraserhead
kokota Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 The Book of EliOsim što je propaganda religije kao takve, ima i brda nelogičnosti i stvari koje su tako objašnjene da ih skapirate tek posle dva čitanja FAQ na iMDBu da bi shvatili šta su želeli da kažu. Ali osim toga, sasvim zabavan. Btw, mislim da je krajnje vreme da Cloud Atlas dobije svoju temu.
I*m with the pilots Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 poslednji tikver kog sam gledao me nije dojmio (the international).ja bih preporucila njegov poslednji, "Drei"http://www.youtube.com/watch?v=45C5lFxD6mkbio mi je cista uzivancija
batticuore Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Cloud atlas - prevagnulo nesviđanje od sviđanja. Prva polovina filma mi čak bila mučna za gledanje, skoro da sam odustala, ali mi je posle bilo malo bolje.Holy motors - dobar film, ali s obzirom da sam ga celog odgledala na francuskom, ne verujem da sam ga najbolje skontala. Hvala forumašu koji je pokušao da mi pomogne oko prevoda!
Nevernik Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Volimo Te Otadzbino Nasa na americki nacin.Oskar za reziju/film rezervisan.
Čutura Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 odgledao konacno loopera, ne kapiram sto su nesrecnog gordona lewitta onako avatarisali, u prvoj sceni sam pomislio da gledam animirani film wtf. inace, dobar, svideo..
kokota Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Escape from L.A.Jednog dana ću ovo pustiti svom klincu da vidi kako su izgledali filmovi kada sam ja bio mali.
kokota Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 The PostmanNe mogu ni da zamislim šta je bilo u glavi Kevina Kostnera dok je ovo snimao.
steins Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 The PostmanNe mogu ni da zamislim šta je bilo u glavi Kevina Kostnera dok je ovo snimao.ništa.
prima Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 @cloud atlas usudila bih se da kazem da su poruke koje su provucene kroz film, kada bi ih stavili sve na jedan A4 papir, dobre tj. da se sa nekima potpuno slazem, dok su druge vredne pomena, diskusije ili razmisljanja.dalje, svidja mi se vremenski singularitet, i ekstremno multiplikovanje kopi-pejst sablona uspesnih filmova.generalno mislim da su ga prekomplikovali, previse para potrosili kao i da je film predugacak (odgledala iz 3x) ...jel samo meni pirati potonuli? :(omiljeni sajt....
Recommended Posts