March 1, 201411 yr Tarantina tog sam pocinjao, najvise stigao do 11. minuta. Nju videh u Night Train to Lisabon, novi Ironsov film, tj.sa Ironsom. Sasvim fin film. Pogledacu i taj koji si predlozio, hvala.
March 1, 201411 yr Tarantina tog sam pocinjao, najvise stigao do 11. minuta. Ma, naravno, ali si onda slušao verska ubeđenja, pretpostavljam...
March 1, 201411 yr Slatka je i tvoja dijalektika koja uslovljava jednu varijantu Jugoslavije pozicijom prebivališta opozicije koju je sama izabrala i gajila... Valjda
March 1, 201411 yr Dosta dobar, šteta što mali nije malo bolje odglumeo, ostali su sjajni, Giamatti posebno, dugo ga nisam gledao, čovek je genijalac.
March 1, 201411 yr Joj, srce moje, hoćeš li i ti juriti topice na kojima postujem, pa me reportovati da te stalkujem kada doguraš do dovoljno onima koji jedva dočekaju? Ima tu jedna mala matematika, koja i nije matematika, i tako... Edited March 1, 201411 yr by Ajant23
March 1, 201411 yr Filth (UK, 2013) comedy (?) / drama / crime jbt koja haludža od filma. skoro ko škotski bad lieutenant samo puta 6 i sa pokojom komičnom crticom. brz ko metak, na momente sumanut, lud, ide pravo u zid 300 na sat. mc avoy... ne znam, sjebo možda i mekonahija i bejla, baš se ono potrudio žešće. aposlutna preporuka.
March 1, 201411 yr Filth (UK, 2013) comedy (?) / drama / crime jbt koja haludža od filma. skoro ko škotski bad lieutenant samo puta 6 i sa pokojom komičnom crticom. brz ko metak, na momente sumanut, lud, ide pravo u zid 300 na sat. mc avoy... ne znam, sjebo možda i mekonahija i bejla, baš se ono potrudio žešće. aposlutna preporuka. Moco, pretekao si me! Već par dana se skanjujem da napišem nešto vrlo slično ovome tvome. Mc Avoy u svojoj do sada vjerovatno najboljoij ulozi. U svakom slučaju, odličan film! Edited March 1, 201411 yr by colonelo
March 1, 201411 yr ladno vam se dopao, meni ocajan jedan od najbrze prekinutih Edited March 1, 201411 yr by Duci Simonovic