Lancia Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 nema vina jbg, samo neki preslatki moskatel.
Ajant23 Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Odakle mi pojma šta ti je to? Ali, samo napred, uživaj :)
Blojler Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Tarantina tog sam pocinjao, najvise stigao do 11. minuta. Nju videh u Night Train to Lisabon, novi Ironsov film, tj.sa Ironsom. Sasvim fin film. Pogledacu i taj koji si predlozio, hvala.
Ajant23 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Tarantina tog sam pocinjao, najvise stigao do 11. minuta. Ma, naravno, ali si onda slušao verska ubeđenja, pretpostavljam...
Indy Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 super... Love the Tesla reference :misko: Jooj slatki hipsterčići.
Ajant23 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Slatka je i tvoja dijalektika koja uslovljava jednu varijantu Jugoslavije pozicijom prebivališta opozicije koju je sama izabrala i gajila... Valjda
Mil@n Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Dosta dobar, šteta što mali nije malo bolje odglumeo, ostali su sjajni, Giamatti posebno, dugo ga nisam gledao, čovek je genijalac.
Ajant23 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 (edited) Joj, srce moje, hoćeš li i ti juriti topice na kojima postujem, pa me reportovati da te stalkujem kada doguraš do dovoljno onima koji jedva dočekaju? Ima tu jedna mala matematika, koja i nije matematika, i tako... Edited March 1, 2014 by Ajant23
MocaVukotic Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Filth (UK, 2013) comedy (?) / drama / crime jbt koja haludža od filma. skoro ko škotski bad lieutenant samo puta 6 i sa pokojom komičnom crticom. brz ko metak, na momente sumanut, lud, ide pravo u zid 300 na sat. mc avoy... ne znam, sjebo možda i mekonahija i bejla, baš se ono potrudio žešće. aposlutna preporuka.
colonelo Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 (edited) Filth (UK, 2013) comedy (?) / drama / crime jbt koja haludža od filma. skoro ko škotski bad lieutenant samo puta 6 i sa pokojom komičnom crticom. brz ko metak, na momente sumanut, lud, ide pravo u zid 300 na sat. mc avoy... ne znam, sjebo možda i mekonahija i bejla, baš se ono potrudio žešće. aposlutna preporuka. Moco, pretekao si me! Već par dana se skanjujem da napišem nešto vrlo slično ovome tvome. Mc Avoy u svojoj do sada vjerovatno najboljoij ulozi. U svakom slučaju, odličan film! Edited March 1, 2014 by colonelo
Duci Simonovic Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 (edited) ladno vam se dopao, meni ocajan jedan od najbrze prekinutih Edited March 1, 2014 by Duci Simonovic
Lloyd Wyman Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 kad si prekinuo posle 6 minuta. odgledaj do kraja, pa se vrati da napises utiske.
Recommended Posts