Ravanelli Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 pucnjava 25. minut, ono sa bilijaromnerealan sinhronicitet postavljanja kugli sa uletanjem ubice, onda pojavljivanje ubice u cvikama baje koji drži kuglu, loša gluma ostalih, loši kostimi...al zato izlazak iz wca je maestralan
Ajant23 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 O, evo Slyme evo ludila...http://www.youtube.com/watch?v=3yPo_6Y-EgQ
Ravanelli Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 (edited) hvala sime, nisam imao pojma Edited January 6, 2014 by Ravanelli
MocaVukotic Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 pucnjava 25. minut, ono sa bilijaromnerealan sinhronicitet postavljanja kugli sa uletanjem ubice, onda pojavljivanje ubice u cvikama baje koji drži kuglu, loša gluma ostalih, loši kostimi...al zato izlazak iz wca je maestralanjebo te forum, sedi i gledaj film.
Turnbull Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 :lolol:Ma znam da znaš, hteo sam samo da kažem da je imao i u ranijim periodima izuzetno uspele filmove.
Lancia Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 12 Years a Slave - Ako podjemo od pretpostavke da je izazivanje emocija kod gledalaca valjda najvazniji cilj svakog filma i ako je jos i tema ko stvorena za to, onda bi trebalo odati iskreno priznanje reditelju za totalni promasaj.Sve je, osim datog okruzenja, i casting i scenario i rezija, fijasko.mali edit, jedina svetla tacka je Paul Dano, freaky ko i uvek, ali bar od krvi i mesa.
Ravanelli Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 (edited) ... Edited January 7, 2014 by Ravanelli
ivy Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Bright Young Things (2003) zanimljivo :),bio danas na CineStarTv-u
ivy Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 (edited) Saving Mr. Banks (2013) onako,previse je Hallmark-channel-like film,emotivan porodicni filmEmma Thomson pokidala,bez nje film ne bi ni bilo Edited January 7, 2014 by ivy
Lancia Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Emma Thomson pokidala,bez nje film ne bi ni bilologicno. o cemu bi onda bio film :mudrac:?¿
ivy Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 htela sam da kazem da je gluma samo za mrvicu slabija film bi bio zanemarljiv
Lancia Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 htela sam da kazem da je gluma samo za mrvicu slabija film bi bio zanemarljive, cvrc. cak je i Colin Farrell, koga nesto ne volim posebno, odlican. Klinka da ne pricam. Uopste, film je puslica.
gagorder Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 (edited) lore ubija.jedva se sastavih. Edited January 7, 2014 by gagorder
ivy Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 e, cvrc. cak je i Colin Farrell, koga nesto ne volim posebno, odlican. Klinka da ne pricam. Uopste, film je puslica.e jeste,dobar je i Colin..
Turnbull Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Pobrkali ti se linkovi :)A jel si odgledala Before Midnight? To je prava strahota of filma.
Recommended Posts