January 6, 201411 yr pucnjava 25. minut, ono sa bilijaromnerealan sinhronicitet postavljanja kugli sa uletanjem ubice, onda pojavljivanje ubice u cvikama baje koji drži kuglu, loša gluma ostalih, loši kostimi...al zato izlazak iz wca je maestralan
January 6, 201411 yr pucnjava 25. minut, ono sa bilijaromnerealan sinhronicitet postavljanja kugli sa uletanjem ubice, onda pojavljivanje ubice u cvikama baje koji drži kuglu, loša gluma ostalih, loši kostimi...al zato izlazak iz wca je maestralanjebo te forum, sedi i gledaj film.
January 6, 201411 yr :lolol:Ma znam da znaš, hteo sam samo da kažem da je imao i u ranijim periodima izuzetno uspele filmove.
January 7, 201411 yr 12 Years a Slave - Ako podjemo od pretpostavke da je izazivanje emocija kod gledalaca valjda najvazniji cilj svakog filma i ako je jos i tema ko stvorena za to, onda bi trebalo odati iskreno priznanje reditelju za totalni promasaj.Sve je, osim datog okruzenja, i casting i scenario i rezija, fijasko.mali edit, jedina svetla tacka je Paul Dano, freaky ko i uvek, ali bar od krvi i mesa.
January 7, 201411 yr Saving Mr. Banks (2013) onako,previse je Hallmark-channel-like film,emotivan porodicni filmEmma Thomson pokidala,bez nje film ne bi ni bilo Edited January 7, 201411 yr by ivy
January 7, 201411 yr Emma Thomson pokidala,bez nje film ne bi ni bilologicno. o cemu bi onda bio film :mudrac:?¿
January 7, 201411 yr htela sam da kazem da je gluma samo za mrvicu slabija film bi bio zanemarljive, cvrc. cak je i Colin Farrell, koga nesto ne volim posebno, odlican. Klinka da ne pricam. Uopste, film je puslica.
January 7, 201411 yr e, cvrc. cak je i Colin Farrell, koga nesto ne volim posebno, odlican. Klinka da ne pricam. Uopste, film je puslica.e jeste,dobar je i Colin..
January 7, 201411 yr Pobrkali ti se linkovi :)A jel si odgledala Before Midnight? To je prava strahota of filma.