Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Nadam se da nisi gledao na dejtu :)

Posted
no, blaženi torent i moja ćera. danas me častila pa sam odgledao irski "waking ned devine" a za sutra se oštrim za "baader - meinhof complex"
k'o što rehoh, doduše sa par dana zakašnjenja, "der baader-meihof complex" je bio pokrenut. odličan film, gotovo dokumentarni.martina gedek kao ulrike na svom nivou ( "leben der andern", "marta"). moric blajbtraj kao andreas bader mi se nameće kao bruno ganc 21 veka u nemačkom filmu. sjajno odigrano baš kao i u filmu u kome je lola stalno trčala i kao brat probisvet u "soul kitchen". ako ste u prilici, odgledajte.
Posted
The Osterman Weekendhttp://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1 :thumbdown:priznajem da sam očekivao mnogo više od ovoga s obzirom da je režirao pekinpo
film je ispodprosečan bio i kada je napravljen a pogotovo danas.
Posted

Pa fakin Ladlam. Ali meni je film, bez obzira na to bio super i Pekinpo zapravo na kraju uspeva da ga pretvori u Pse od slame :)

Posted (edited)

@djordje geprat : Run Lola Run je sjajan film odrađen u stilu video igrice. Glavna heroina ima zadatak da za dvadeset minuta obezbedi 100.000 DEM kako bi svom dečku spasila život. Da bi "prešla nivo" mora da savlada niz prepreka: panker sa besnim kerom, žena koja gura kolica s detetom, čovek na biciklu, ambulantna kola... Ne uspeva iz prva dva puta i nakon svakog neuspeha vraća se na "početak nivoa"...

Edited by rezwalker
Posted

The Osterman Weekend je sigurno jedan od najslabijih Peckinpahovih filmova, ali ja ga ipak volim.Sviđa mi se ona napeta, pomalo klaustrofobična atmosfera, a i to kako se naglavce preokreće postavka good guys/bad guys...

Posted

Pogledao Solondzovog Dark Horse, ne znam šta mi bi, meni je Solondz previše hevi inače, ali nešto me privuklo u opisu filma. Dobar je, prilično mučan, ali za Solondzove standarde, limunada :)

Posted

Солонџ ме страшно уј'о за срце почевши да после Долхауса и ремекдела Хепинес снима сама хипстерска срања.

Posted

mislim da imamo dobitnicu oskara za glavnu uloguMV5BMTc0ODk5MzEyMV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzI0MDY1OQ@@._V1_SX214_.jpg(veoma muchan film)

Posted

lepe ocene na rottentomatoes. samo, ja ne mogu boldvine da gledam.

Posted

Do sada sam mislio da je La terza Madre (http://www.imdb.com/title/tt0804507/), najgluplji film koji sam ikada gledaoa onda sam pustio ovo ------> Evil Dead (2013)(http://www.imdb.com/title/tt1288558/)Pokusavam da ga odgledam od juce.. poceo sam oko 15h, jos uvek nisam uspeo da zavrsim film..Neverovatno SRANJE od filma u pokusaju! Gluma losa, scene lose, radnja preglupa i puna idiotizmaSavet, nemojte gledati ovaj film! Ponavljam, NEMOJTE GLEDATI OVAJ FILM! (osim ako ne zelite da izgubite dragoceno vreme svog zivota)ako nista drugo, gledajuci ovu budalastinu, naucio sam da cenim neke druge filmove

Posted
Солонџ ме страшно уј'о за срце почевши да после Долхауса и ремекдела Хепинес снима сама хипстерска срања.
Pogledaj ovaj ako već nisi. Nije hipsterski nimalo. Zapravo bi bio idealan za neki double bill sa Silver Linings Playbook. To su te fascinacije i ti problemi - porodica, predgrađe, arrested development, itd.