Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Ako pričamo i vizuelnom aspektu i storitelingu, i dalje to tvrdim.

Lako je fiilmski adaptirati mafijaške i holokaust knjige, u ovom gore smislu, za razliku od grandioznih fantazi epova.

• Replies 24k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Ostavi sledeci put imdb link a ne da guglam ovo na poslu... Plus si verovatno mislio na backrooms.

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

Posted Images

kad god čujem od nekoga da mu je lotr najbolji film znam s kim imam posla, bar što se tiče filma, književnosti pa i muzike

zbog toga ga cenim, film, ne osopu

Ovo je baš onako puke

lakmus papir. vrv neću pogledati film za koji kaže da je fantastičan tj pogledaću ga al mi neće ni prineti epitetu, knjigu vrv neću čitati…

Ti si na gubitku.

Koliko predrasuda, ne verujem

Zašto nemamo adaptacije srpskih romana?

8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

kad god čujem od nekoga da mu je lotr najbolji film znam s kim imam posla, bar što se tiče filma, književnosti pa i muzike

zbog toga ga cenim, film, ne osopu

Talking about prepotentnosti i infantilnosti... Jesus madre mia.

Prepotentno i infantilno je reći da mu je to omiljena adaptacija, filmovi koji generalno i objektivno gledano spadaju u najpopularnije filmove svih vremena, ali nije prepotentno i infantilno reći da onaj ko pogleda ceo neki od tih filmova treba da dobije nagradu strongman.

Apsolutno je ok da se ti filmovi nekome ne sviđaju ali ne mora se ići baš u extreme da se dočara uzvišenost nečijeg presvetlog ukusa... Patetično je.

17 minutes ago, Filozof manijak said:

Ti si na gubitku.

Koliko predrasuda, ne verujem

ama nisu uopšte predrasude, savršeno znam kakav je nečiji ukus(filmski) po tome što su mu lotr top filmovi

nema dodira sa mojim filmskim vrednosnim sistemomtm ni trunku, iz čega najčešće korelira i književni ukus, a ne retko i muzički

znam kad mi nešto preporuči da nećemo deliti oduševljenost ili razočaranost

o tome pričam kad pričam o lakmusu

neka cveta 1000🌸

Ja volim i LOTR i Kuma i Shawshenk...

S tim da LOTR najvise volim, ali mislim da su Kumovi bolji filmovi, i to ne za malo, kao i Shawsenk, na primer... Volim ja i Igre gladi na primer, ali sam svestan da to nipocemu nije vrhunski filmski serijal, u smislu umetnosti... LOTR jeste vrhunski filmski serijal, ali KUMovi su bolji...

Ja bih jako voleo da neko snimi Montekrista kao sto je snimljen LOTR, da ima 3 dela i da se drzi knjige koliko se Džekson drzao...

retki su ljudi kao ti radiša

nobles