45 minutes ago45 min Ako pričamo i vizuelnom aspektu i storitelingu, i dalje to tvrdim. Lako je fiilmski adaptirati mafijaške i holokaust knjige, u ovom gore smislu, za razliku od grandioznih fantazi epova.
34 minutes ago34 min kad god čujem od nekoga da mu je lotr najbolji film znam s kim imam posla, bar što se tiče filma, književnosti pa i muzikezbog toga ga cenim, film, ne osopu
31 minutes ago31 min lakmus papir. vrv neću pogledati film za koji kaže da je fantastičan tj pogledaću ga al mi neće ni prineti epitetu, knjigu vrv neću čitati…
18 minutes ago18 min 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:kad god čujem od nekoga da mu je lotr najbolji film znam s kim imam posla, bar što se tiče filma, književnosti pa i muzikezbog toga ga cenim, film, ne osopuTalking about prepotentnosti i infantilnosti... Jesus madre mia.Prepotentno i infantilno je reći da mu je to omiljena adaptacija, filmovi koji generalno i objektivno gledano spadaju u najpopularnije filmove svih vremena, ali nije prepotentno i infantilno reći da onaj ko pogleda ceo neki od tih filmova treba da dobije nagradu strongman.Apsolutno je ok da se ti filmovi nekome ne sviđaju ali ne mora se ići baš u extreme da se dočara uzvišenost nečijeg presvetlog ukusa... Patetično je.
2 minutes ago2 min 17 minutes ago, Filozof manijak said:Ti si na gubitku.Koliko predrasuda, ne verujemama nisu uopšte predrasude, savršeno znam kakav je nečiji ukus(filmski) po tome što su mu lotr top filmovinema dodira sa mojim filmskim vrednosnim sistemomtm ni trunku, iz čega najčešće korelira i književni ukus, a ne retko i muzičkiznam kad mi nešto preporuči da nećemo deliti oduševljenost ili razočaranosto tome pričam kad pričam o lakmusuneka cveta 1000🌸
1 minute ago1 min Ja volim i LOTR i Kuma i Shawshenk...S tim da LOTR najvise volim, ali mislim da su Kumovi bolji filmovi, i to ne za malo, kao i Shawsenk, na primer... Volim ja i Igre gladi na primer, ali sam svestan da to nipocemu nije vrhunski filmski serijal, u smislu umetnosti... LOTR jeste vrhunski filmski serijal, ali KUMovi su bolji...Ja bih jako voleo da neko snimi Montekrista kao sto je snimljen LOTR, da ima 3 dela i da se drzi knjige koliko se Džekson drzao...