Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

nisam ni gledao djemsa™ vika, ne mogu da gledam kijanua. pre bih gledao vojina cetkovica.

Posted

pa ok, onda kapiram zasto ti je ovaj dobar, bukv isti filmovi samo zamenis macku psom

Posted

1 Филмчина...

I jos jedan dokaz da je, ma koliko film(ovi) snimani po knjizevnomtm predlosku - knjiga uvek bolja...

• +1 1
Posted
On 10.4.2021. at 10:11, Garnirung said:

Riders of justice  ima sve, opičen humor, akcija, drama, Danci kidaju

Super je, neki momenti su urnebesni. 

Posted

i care a lot

prva polovina mnogo bolja nego druga, al sve u svemu dobro i zabavno, posebno je zanimljiv sukob dva zlikovca, koji na kraju, gle cuda...

posebno preporuka za cinike da gledaju ovo  :)

• +1 1
Posted

Posle Gone girl sam vjerovao da Rozamnd Pajk ne moze vise biti bitchy, kad eto..

Posted

da, bukvalno da je opsujes na ulici ako ju sretnes, kakvu gaduru je odigrala  :)

• Haha 3
Posted

Mene je i trailer vec uspavao.

Sto rece ovaj drug treba sad gledati samo klasike. Ovo u zadnje dve tri godine nema vise smisla koliko je opao kvalitet.

• +1 1
Posted

Netflix i lobiranje ubilo kvalitet 

Posted

Nisam kompetentan da objasnim zasto je tako ali je jako tesko danas naci dobar film.

• +1 3
Posted
26 minutes ago, bags said:

Nisam kompetentan da objasnim zasto je tako ali je jako tesko danas naci dobar film.

Zato što je sve jebeno snimljeno i živo i mrtvo, a dosta toga i po dva puta čuvenim i manje čuvenim rimejkovima, a boga mi, nešto i po tri puta. Dobar film je dobra priča a toga je sve manje, kvalitetnih scenarija.

Posted

tangerine

treci put gledao u poslednjih godinu-dve. spektakl. preporucujem i ostale filmove sona bejkera (starlet, florida project)