Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

za mene je dzejms

nisam ni gledao djemsa™ vika, ne mogu da gledam kijanua. pre bih gledao vojina cetkovica.

pa ok, onda kapiram zasto ti je ovaj dobar, bukv isti filmovi samo zamenis macku psom

1 Филмчина...

I jos jedan dokaz da je, ma koliko film(ovi) snimani po knjizevnomtm predlosku - knjiga uvek bolja...

On 10.4.2021. at 10:11, Garnirung said:

Riders of justice  ima sve, opičen humor, akcija, drama, Danci kidaju

Super je, neki momenti su urnebesni. 

i care a lot

prva polovina mnogo bolja nego druga, al sve u svemu dobro i zabavno, posebno je zanimljiv sukob dva zlikovca, koji na kraju, gle cuda...

posebno preporuka za cinike da gledaju ovo  :)

Posle Gone girl sam vjerovao da Rozamnd Pajk ne moze vise biti bitchy, kad eto..

da, bukvalno da je opsujes na ulici ako ju sretnes, kakvu gaduru je odigrala  :)

Sjajna je, u svakom pogledu :wub:

The Courier - bah, doosadno. Ni tri Benedicta ne bi izvuklo film iz letargije.

Mene je i trailer vec uspavao.

Sto rece ovaj drug treba sad gledati samo klasike. Ovo u zadnje dve tri godine nema vise smisla koliko je opao kvalitet.

Netflix i lobiranje ubilo kvalitet 

Nisam kompetentan da objasnim zasto je tako ali je jako tesko danas naci dobar film.

26 minutes ago, bags said:

Nisam kompetentan da objasnim zasto je tako ali je jako tesko danas naci dobar film.

Zato što je sve jebeno snimljeno i živo i mrtvo, a dosta toga i po dva puta čuvenim i manje čuvenim rimejkovima, a boga mi, nešto i po tri puta. Dobar film je dobra priča a toga je sve manje, kvalitetnih scenarija.

tangerine

treci put gledao u poslednjih godinu-dve. spektakl. preporucujem i ostale filmove sona bejkera (starlet, florida project)