Mil@n Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 (edited) Ima topik za dokumentarce. @pariah Edited November 28, 2020 by Mil@n
mustang Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 6 hours ago, jms_uk said: Pojavio se Tenet na kioscima, ko nije gledao u bioskopu. Daj neki hint, ovi mi ukinuli dm
jms_uk Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 16 minutes ago, mustang said: Daj neki hint, ovi mi ukinuli dm Gde god "kupujes" sigurno ima, razni wz sajtovi/forumi, zaliv itd.
mustang Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 19 minutes ago, jms_uk said: Gde god "kupujes" sigurno ima, razni wz sajtovi/forumi, zaliv itd. Možeš da mi pošalješ neki link na dm, primam poruke sad
kipo Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 (edited) Da mozda na vlc ili cemu drugom nema opcija na efektima da se smanji ovo nolanovo audio drkanje koje ste pominjali?? Pitam za Tenet Edited November 28, 2020 by kipo
Jumanji Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Pojavio se Tenet na kioscima, ko nije gledao u bioskopu.Mislim da cu da ga preskocim. Ne zato sto nisu bas sjajni utisci ljudi sa kojima imam negde slican ukus, vec mi je Nolam zastranio bas. Nije to ono kao nekada.
kipo Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Ja sa namjerom zaspao na pola filma. Dzejms Bond sanja da je doktor Who, bezveze
Ras Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Odlični Willem Dafoe , Anna i Abel Ferrara: Tommaso
Haralampije Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 2 hours ago, kipo said: Ja sa namjerom zaspao na pola filma. Dzejms Bond sanja da je doktor Who, bezveze +1 Gledao sinoc, zali boze 2,5 sata.Losiji film nisam gledao ove godine,sve ali sve je promasaj, pocev od kastinga pa redom dalje.Svaki film o Bondu je za ovo remek delo
Lancia Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Obozovam filmove o svacemu i nicemu kao Miss Stevens, Timotije vec pokazivao da ce biti opasan igrac, svi likovi vise nego OK, cak je i vec obavezno prisustvo jednog geja u filmu podnosljivo. Let Him Go, iznenadjujuce dobar sa pogodjenom atmosferom americke vukojebine i opipljivom hemijom izmdju Dajan Lejn i Kevina Kostnera. Dzefri Donovan pokidao koliko je ogavan u par svojih pojavljivanja. Mali antiklimaks na kraju za diznijevce, sve u svemu, moze da se gleda jednom. Na kraju za nas balerine, kolaz o Chadu Naharinu i Mr Gaga, praznik za sva cula. Za moj istancan ukus, previse iseckano a materijal je zavredjivao sigurno rang Pine nº2.
Indy Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 6 minutes ago, Lancia said: Chadu Naharinu Ohad(u) Chad bi bilo zaista zanimljivo ime za 1 baletana (Imajuci u vidu danasnji internet slang)
Lancia Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 31 minutes ago, Indy said: Ohad(u) Chad bi bilo zaista zanimljivo ime za 1 baletana (Imajuci u vidu danasnji internet slang) Fala Indy, trebalo bi snimiti film o misterioznom pojavljivanju jednog C namesto O.
Arkadija Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 5 hours ago, kipo said: Ja sa namjerom zaspao na pola filma. Dzejms Bond sanja da je doktor Who, bezveze Odgledala ceo, na žalost, 2,5 sata pretencioznog sranja. Interstelar je spram ovoga remek-delo, a meni je to inače parametar lošeg filma. E,bio do sada. Sada je Tenet.
Lancia Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 1 minute ago, Arkadija said: Odgledala ceo, na žalost, 2,5 sata pretencioznog sranja. Interstelar je spram ovoga remek-delo, a meni je to inače parametar lošeg filma. E,bio do sada. Sada je Tenet. Bas sad sam ga skinuo
Recommended Posts