Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, jms_uk said:

Pojavio se Tenet na kioscima, ko nije gledao u bioskopu.

Daj neki hint, ovi mi ukinuli dm 

Posted
16 minutes ago, mustang said:

Daj neki hint, ovi mi ukinuli dm 

Gde god "kupujes" sigurno ima, razni wz sajtovi/forumi, zaliv itd.

Posted
19 minutes ago, jms_uk said:

Gde god "kupujes" sigurno ima, razni wz sajtovi/forumi, zaliv itd.

Možeš da mi pošalješ neki link na dm, primam poruke sad 

Posted (edited)

Da mozda na vlc ili cemu drugom nema opcija na efektima da se smanji ovo nolanovo audio drkanje koje ste pominjali??

Pitam za Tenet

Edited by kipo
Posted
Pojavio se Tenet na kioscima, ko nije gledao u bioskopu.
Mislim da cu da ga preskocim. Ne zato sto nisu bas sjajni utisci ljudi sa kojima imam negde slican ukus, vec mi je Nolam zastranio bas. Nije to ono kao nekada.
Posted

Ja sa namjerom zaspao na pola filma. Dzejms Bond sanja da je doktor Who, bezveze 

Posted
2 hours ago, kipo said:

Ja sa namjerom zaspao na pola filma. Dzejms Bond sanja da je doktor Who, bezveze 

+1

Gledao sinoc, zali boze 2,5 sata.Losiji film nisam gledao ove godine,sve ali sve je promasaj, pocev od kastinga pa redom dalje.Svaki film o Bondu je za ovo remek delo

Posted

Obozovam filmove o svacemu i nicemu kao Miss Stevens, Timotije vec pokazivao da ce biti opasan igrac, svi likovi vise nego OK, cak je i vec obavezno prisustvo jednog geja u filmu podnosljivo.

Let Him Go, iznenadjujuce dobar sa pogodjenom atmosferom americke vukojebine i opipljivom hemijom izmdju Dajan Lejn i Kevina Kostnera. Dzefri Donovan pokidao koliko je ogavan u par svojih pojavljivanja. Mali antiklimaks na kraju za diznijevce, sve u svemu, moze da se gleda jednom. 

Na kraju za nas balerine, kolaz o Chadu Naharinu i Mr Gaga, praznik za sva cula. Za moj istancan ukus, previse iseckano a materijal je zavredjivao sigurno rang Pine nº2.   

1_70042_1466244649.jpg

Posted
6 minutes ago, Lancia said:

Chadu Naharinu

Ohad(u)

Chad bi bilo zaista zanimljivo ime za 1 baletana :D

(Imajuci u vidu danasnji internet slang)

Posted
31 minutes ago, Indy said:

Ohad(u)

Chad bi bilo zaista zanimljivo ime za 1 baletana :D

(Imajuci u vidu danasnji internet slang)

:D 

Fala Indy, trebalo bi snimiti film o misterioznom pojavljivanju jednog C namesto O.

Posted
5 hours ago, kipo said:

Odgledala ceo, na žalost, 2,5 sata pretencioznog sranja. Interstelar je spram ovoga remek-delo, a meni je to inače parametar lošeg filma. E,bio do sada. Sada je Tenet.

Posted
1 minute ago, Arkadija said:

Odgledala ceo, na žalost, 2,5 sata pretencioznog sranja. Interstelar je spram ovoga remek-delo, a meni je to inače parametar lošeg filma. E,bio do sada. Sada je Tenet.

Bas sad sam ga skinuo :sad: