mustang Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 2 hours ago, *edited by mod said: Lozenje klinaca koji su odgledali film i skapirali da je poruka kako su Pinki i Svaba totalni carevi i da to tako treba. pa mi nismo nikad tako posmatrali film to ko kad bi poredili da se zene loze na carry i jos neku iz sex and the city.
I*m with the pilots Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 14 hours ago, mustang said: krenula da biram nesto od viskontija i izaberem tropa de elite Jos trazim koji je to Viskontijev film i krenem da razmisljam ima li neke skrivene posvete njemu u ovom brazilskom koji sam gledala (Inace i meni su sjajna oba filma, bas su me oduvala kada sam gledala, a mislim da mi sa stanjem nase svakodnevnice mozemo bolje da osetimo film (ili taj ocaj i nemoc) nego oni iz nesto uredjedjenijih drustava)
I*m with the pilots Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 (Ja govorim o Tropa de Elite, Rane jos uvek nisam uspela da pogledam)
ToniAdams Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 to je drugo, to je bolje. drugi pak slabiji puno od prvog.
Have_Fun Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 https://www.imdb.com/title/tt1255953/?ref_=login Odlican!!! Preporuke za one koji nisu gledali
I*m with the pilots Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 (edited) 9 hours ago, ToniAdams said: to je drugo, to je bolje. drugi pak slabiji puno od prvog. Tu vec ne delimo misljenje. Mislim da mi je to jedan od onih gde je drugi deo maltene podjednako dobar, cak sa dosta velikim ocekivanjima sa moje strane. Sad se detalja naravno ne secam ni iz jednog dela, samo celokupne slike. @Have_Fun brutalan je Edited April 30, 2020 by I*m with the pilots
Ras Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 17 hours ago, mustang said: pa mi nismo nikad tako posmatrali film to ko kad bi poredili da se zene loze na carry i jos neku iz sex and the city. Quote Peviše me je skupo koštala i ta serija i to “sestrinstvo”. Suzana
I*m with the pilots Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 41 minutes ago, Reaktor said: Katalin Varga (2009) ljudi, ovo je odlično Vaistinu odlican film. http://sensesofcinema.com/2019/the-analogues-of-peter-strickland/tangled-worlds-the-natural-and-fantastic-in-peter-stricklands-katalin-varga-and-berberian-sound-studio/
maheem Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Za ceo karantin cela tri filma al sva tri vrhunska: Sunset Boulevard Samo jednom se ljubi Cruising
Caligula Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Birdman ponovo posle par godina, sada mi se vise dopao
Recommended Posts