Hamlet Strašni Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 7 minutes ago, Frank Pembleton said: To mosfilm sa srpskim titlovima? Daj linak ... Shiit has hit the fan... https://www.youtube.com/user/mosfilm/videos Neki imaju i srpske neki samo engleske. Ali moraš da ih uključiš u opcijama, nisu embedovani u sam film
Frank Pembleton Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 https://www.youtube.com/user/mosfilm/videos Neki imaju i srpske neki samo engleske. Ali moraš da ih uključiš u opcijama, nisu embedovani u sam film[emoji106][emoji106][emoji106]... Shiit has hit the fan...
Ravanelli Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Na RTS2 upravo ide dokumentarac o gostovanju Lajbaha u S. Koreji Mozete premotati
*edited by mod Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Priznajem pao sam na HboGo na poster sa Emili Los krimic, ravna linija a ni ona se nije skinula. Za zaobici. Ni Netflix se nije proslavio sa 2.5 sata Lost City of Z Bukvalno je film podeljen na trecine u kojima lik iznova radi iste stvari u drugacijim vremenskim periodima...
mustang Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 (edited) pazi emily obucena ! Edited April 3, 2020 by mustang
nezvanova Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 nesto od odgledanih: funny face sa odri i fred asterom, mnogo sladak film, perfektno, ali perfektno stilizovan. kao da je sniman ovih dana. sem njenih mokasina koje su malcice demode, sve ostalo sto je nosila odri, nosila bih i ja sada (znam, smizla sam i instagram je za ove price, al sta cu kad voLEm). vidi se da su avedon i zivansi umesali prste u film. jes da su sartra malo opljuvali, ispao je neki negativac, ali ajd sad... Celle que vous croyez sa zilijet binos koja je prelepa u filmu. mislim da mi ni kao mlada nije bila tako lepa (xaxaxax... kiselo grozdje, mi smo skoro vrsnjakinje a i dan razlike je izmedju nasih rodjosa) film onako, nije los, ja se primila, al zbog specificne i licne situacije. dakle, nista posebno, ali moze da se gleda. greta - odgledala sam je samo zbog izabele za koju ne mogu da zamislim da u stvarnom zivotu moze da bude normalna i da ne svira klavir film je njesra, ali odgledala, sta cu kad se primam na ludjake, karma, sta li je... immortal beloved film o betovenu sa oldmanom i isabelom roselini. nije bas sjajan kao amadeus u filmskom pogledu, ali ko voli betovena nije lose. meni bilo sjuper. little women ima ga na trafikama u sjajnom kvalitetu, a film je... pa savrsen. lora i ronan fenomenalne, i kao karakteri i kako su iznele uloge. prelep, prelep (zenski) film!
Jimmy Kowalski Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 5 minutes ago, nezvanova said: nesto od odgledanih: Celle que vous croyez sa zilijet binos koja je prelepa u filmu. mislim da mi ni kao mlada nije bila tako lepa (xaxaxax... kiselo grozdje, mi smo skoro vrsnjakinje a i dan razlike je izmedju nasih rodjosa) film onako, nije los, ja se primila, al zbog specificne i licne situacije. dakle, nista posebno, ali moze da se gleda. Kakva je muzika? Radio je Ibrahim Maalouf, on mi je generalno odlican..
nezvanova Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 e, sad cu ponovo da pogledam pa da ti kazem u svakom slucaju, nije narocito upecatljiva, ali mislim da je to sasvim ok u sklopu price. da sam znala, bolje bih obratila paznju, ali nisam pogledala a nije mi nigde bas toliko odusevilo da bih naknadno pogledala.
alec harvey Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 https://www.imdb.com/title/tt1465487/?ref_=nm_flmg_act_20 odlicna razbibriga sa roman durisom i vanesom paradi... a vidim sad da duris je snimio seriju Vernon subutex,po romanu virdzini depent, kod nas objavljen kao Vernon trodon (booka). Knjiga je odllicna.
Ravanelli Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 prozor u dvoriste na hrt1 bogte mazo kako izgleda grejs keli
*edited by mod Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 Konacno uhvatih dobar film na onom stream festu. The Beast, korejski iz 2019te. Odlican crime/cop film. kolio je dostupan na trafikama to vec ne znam ali svakako da vredi da se odgleda. Uz laku zabavu mora i malo dokumentarstine, tu verovatno vec dobrano kasnim ali svaka preporuka za They shall not grow old. Peter Jackson remasterizovao slike i snimke iz WWI uz audio svedocanstva iz prve ruke.
Blojler Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 Jedan odlican za ljubitelje samurajskih, when the last sword is drawn. Bas mi je prijao. Mississippi Grind, ovo je mogao samo kockar da napise, zamisli i snimi. Mendelson po obicaju fantastican uprkos mumlanju. Dedpul isto dobar.
mustang Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 (edited) fala na ovom samurajskom...bacicemo pogled Edited April 6, 2020 by mustang
Recommended Posts