Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

odgledao jagtendobar film, preporuka. ako hoćete ocenu kao neki znak oduševljenja nešto između 7 i 8 od 10..

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

Malo je reditelja koji su napravili nešto približno kao Festen. To se ne pravi svaki dan.
Navukoste me da pogledam taj famozni Festen - stvarno je tesko naci precizniji izraz od remek delo :Hail:Jos Ulrich Thomasen aka Kai Proctor u naslovu, kakvo jebanje keve!!Sledi Jagten, logicno.

Edited by ducca

Pobednik Bgd kratkog metra
Stoker - uživao u estetici filma, zevao na svemu ostalome. možda bi sve imalo više smisla da je pre onog nezanimljivog razrešenja park znao da hičkokovski diže napetost u prvoj 2/3 filma.

Рассказы (Short Stories)

napokon nesto dobro iz rusije. film o zivotu u savremenoj rusiji, upakovan u 4 price. sigurno se gubi dosta na prevodu, vidim po trejleru da derzinskog prevode kao trockog :isuse:

Dobar je jagten, jeste preporučen više puta, ali obzirom da ga je neko skoro kritikovao, još jedna preporuka.

Navukoste me da pogledam taj famozni Festen - stvarno je tesko naci precizniji izraz od remek delo :Hail:Jos Ulrich Thomasen aka Kai Proctor u naslovu, kakvo jebanje keve!!Sledi Jagten, logicno.
Ja moram da sačekam još prevod za Jagten.U međuvremenu0_0_105070_01_320w.jpgThe Last Days of DiscoRealno, i nije neki film, ima tu problema u naraciji (u realističkoj priči sa dosta teksta). Još je tema život mladih iz viših klasa, japija u ranim osamdesetim u Njujorku, kompletno film koji se može mrzeti. Ja sam, međutim nekako uživao, verovatno zbog dobrog dijaloga koji je bio i zicer za glumce. Kate Beckinsale u najboljoj ulozi u kojoj sam je gledao.

Edited by kobni zelaya

nicole-kidman-stoker-poster-01.jpgNE GLEDAJTE OVAJ FILM!Ne sećam se kad sam poselednji put gledao nešto ovako ukočeno, izveštačeno i uvredljivo glupo.Ovo nije prosto loš film, ovo je katastrofa.Još sam dao pare da ga gledam u bioskopu! :isuse:Hoću nazad 2 sata života!
I ja se zajebo pa gledao isti u bioskopu :isuse:Vizuelno odličan ali to mu ništa ne vredi jer je priča... :thumbd:Posle sam smišljao u glavi razne varijante kako je mogao da se izvuče u odličan film ali...... šteta..... a baš sam mu se radovao....

Odgledah konacno i Django..iskreno nisam ljubitelj Tarantinovog lika i dela ali i pored beskrajne duzine filma moram priznati da mi se Django dja...

http://vimeo.com/62535819 Pobednik Bgd kratkog metra
aludira™ na picnic at the hanging rock?

Da.

"Bilo jednom u Anadoliji"Sjajan, ali nisam otkrio rupu u saksiji.

jbt šta vam se to svidja u toj anadoliji? meni beskrajno dosadan film.