Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Cloud Atlas3472bb36b4d413a182189238180fb07f.jpegOdličan, baš odličan... Samo ovolika količina sjajnih scenografija bi možda bila dovoljna, a daleko od toga da je to sve što film pruža. Makeup verovatno najbolji ikada.

Edited by Jose Raul Capablanca

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

El verdugo (1963)Remek-delo španskog filma. Crna komedija prepuna satire, ironije i sarkazma. Zaista orginalno... Preporukasmiley32.gif

million dollar baby - veceras opet na rts-u: vise je emocija u jednoj sekundi ovog filma nego u 100 minuta robotizovanog hiperhajpovanog stripa o operi.

?

Stari dobri The Usual Suspects. :)tUS2_-1024x535.jpg

filmcinaFolder.jpg

Edited by mustang

ja u stvari ne volim brodija jer on je toliko dobar....toliko sjajan glumac. pijanista je pomerio tlo pod nogama.detachment je film o covecnosti, o svemu sto nas tisti i sto nemamo hrabrosti da izbacimo napolje. borba sa egom i sujetom, borba sa prepoznavanjem, prihvatanjem. inace se stalno pitam, i sve sam bolja u stednji svojih emocija, zasto smo sve veca i veca stoka? iz minuta u minut civilizacija se siri i sve je veca i veca a covecnost ide unazad. kako to?gde gresimo? kako smo takvi?ne razumem to stiskanje, taj strah da te drustvo ne prihvati zato sto si drugaciji, ta kukavicnost da damo. ...ne znam....

bruka :Hail:1992-white-men-cant-jump-poster1.jpg

Edited by Ravanelli

million dollar baby
ovo je meni totalno glupav film :mellow:
bruka :Hail:
Čekaj, šta bi ti tata noar rekao na ovo? :P
eto ti ga sad, glupav :Da sto ti je glupav, emilija?
Čekaj, šta bi ti tata noar rekao na ovo? :P
:lolol:Inače, super film. Best line ever:See. if I'm thirsty. I don't want a glass of water, I want you to sympathize. I want you to say, "Gloria, I too know what it feels like to be thirsty. I too have had a dry mouth." I want you to connect with me through sharing and understanding the concept of dry mouthedness.
Pazi šta pričaš za mog čaleta.300px-Harry_Callahan.JPG

Tipican holivudski sa sve aplauzima, ali nije lose.Zadrzao mi paznju, a i nasmejao sam se.Posebno mi lud onaj veteran sa nogicama, a ni muzika nije losa.http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qDMXkPfxjOcI naravno.Ma samo zbog muzike vredi, a i zbog gospodina sa cigarom.http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=i8e7ECdG69UImam trip da sam gledao "I am legend" sa dva razlicita zavrsetka.

20fdeh0.jpg:heart: