Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

odgledao jagtendobar film, preporuka. ako hoćete ocenu kao neki znak oduševljenja nešto između 7 i 8 od 10..

Posted (edited)
Malo je reditelja koji su napravili nešto približno kao Festen. To se ne pravi svaki dan.
Navukoste me da pogledam taj famozni Festen - stvarno je tesko naci precizniji izraz od remek delo :Hail:Jos Ulrich Thomasen aka Kai Proctor u naslovu, kakvo jebanje keve!!Sledi Jagten, logicno. Edited by ducca
Posted
Pobednik Bgd kratkog metra
Posted
Stoker - uživao u estetici filma, zevao na svemu ostalome. možda bi sve imalo više smisla da je pre onog nezanimljivog razrešenja park znao da hičkokovski diže napetost u prvoj 2/3 filma.
Posted

Рассказы (Short Stories)

napokon nesto dobro iz rusije. film o zivotu u savremenoj rusiji, upakovan u 4 price. sigurno se gubi dosta na prevodu, vidim po trejleru da derzinskog prevode kao trockog :isuse:
Posted

Dobar je jagten, jeste preporučen više puta, ali obzirom da ga je neko skoro kritikovao, još jedna preporuka.

Posted (edited)
Navukoste me da pogledam taj famozni Festen - stvarno je tesko naci precizniji izraz od remek delo :Hail:Jos Ulrich Thomasen aka Kai Proctor u naslovu, kakvo jebanje keve!!Sledi Jagten, logicno.
Ja moram da sačekam još prevod za Jagten.U međuvremenu0_0_105070_01_320w.jpgThe Last Days of DiscoRealno, i nije neki film, ima tu problema u naraciji (u realističkoj priči sa dosta teksta). Još je tema život mladih iz viših klasa, japija u ranim osamdesetim u Njujorku, kompletno film koji se može mrzeti. Ja sam, međutim nekako uživao, verovatno zbog dobrog dijaloga koji je bio i zicer za glumce. Kate Beckinsale u najboljoj ulozi u kojoj sam je gledao. Edited by kobni zelaya
Posted
nicole-kidman-stoker-poster-01.jpgNE GLEDAJTE OVAJ FILM!Ne sećam se kad sam poselednji put gledao nešto ovako ukočeno, izveštačeno i uvredljivo glupo.Ovo nije prosto loš film, ovo je katastrofa.Još sam dao pare da ga gledam u bioskopu! :isuse:Hoću nazad 2 sata života!
I ja se zajebo pa gledao isti u bioskopu :isuse:Vizuelno odličan ali to mu ništa ne vredi jer je priča... :thumbd:Posle sam smišljao u glavi razne varijante kako je mogao da se izvuče u odličan film ali...... šteta..... a baš sam mu se radovao....
Posted

Odgledah konacno i Django..iskreno nisam ljubitelj Tarantinovog lika i dela ali i pored beskrajne duzine filma moram priznati da mi se Django dja...

Posted

"Bilo jednom u Anadoliji"Sjajan, ali nisam otkrio rupu u saksiji.

Posted

jbt šta vam se to svidja u toj anadoliji? meni beskrajno dosadan film.