Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

a ti si u protiv kampu?

pa dobro, kad porasteš kašće ti se samo, ne bi br bio br da nije inicijalno od tih neshvaćenih :sleep:

Naprotiv, ko nije shvatio koliko je taj film... Ali nema potrebe za tim. Zanemari.

BR2049 je filmčina.

porediti box office od pre 50+ godina i sada je besmisleno. pre neki dan je prvi put u bioskopu bila moja ćerka da gleda novi deo Else i Ane. Ona ima 2.5 godine.

Pokriven je bukvalno svaki segment tržišta. A pre 60-70 godina si od filmova koji su tu samo zarad lagane zabave možda imao 1 deo Tarzana godišnje, 2 filma o gusarima i 3 kaubojca. Štancali bi i tada spajdermene jednom nedeljno samo da su mogli to da snimaju.

Ok ljudi, zaboravite, lupetam. :D Stvarno nebitno, mora nekad neko i da lupeta.

Mada istini za volju, to je zamena teza. Nista ne fali spajdermenima i lakoj zabavi niti sam poredio box office na taj nacin. Ali svejedno zaboravite, zaboravite, nisam ja neki filmofil da bi me bilo briga za ovu raspravu.

Ovde kao da fale neke poruke, meni deluje kao da se Meazza dopisuje sam sa sobom?

Kazem ja, danas sve mora da se crta. :dry:

Mustuluk. The Lighthouse je na kioscima, pa javite sta kaze.

Ohohoho

Đe tačno

Edited by nisam ja

Kod gusara

Našo drugde. Blagodarim. 

• Author

odličan je lighthouse, ali sumnjam da ću ga opet gledati. pre gledanja sam bio pomalo skeptičan prema potrebi za 1.19:1 formatom (ličilo mi je na režisersko izdrkavanje), no isti ipak doprinosi esenciji filma. dafoe mora dobiti oscara za ovo, vreme bi bilo...

ja cu vala morati da odgledam jos neki put

Edited by Joe D

Oskara dize Banderas