mustang Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 bila sam na q&a za locke. ma samo su hteli nesto zajedno da rade. hardy nije imao vremena da uci dijalog, imao je ear-piece non-stop ali je bio upoznat sa karakterom jer su brbljali o tome preko telefona. ovaj ga, btw veliki gospodin, (steven night), pusta da se siri maksimalno, opcinjen je bio njegovom glumim u bronsonu (kao sto sam i pretpostavila da je film bio pod njegovim jakim uticajem, nije to bas nicolasov - fali dublja psihoanaliza karaktera) locke je odlican mali film, sjajno izveden
Jimmy Kowalski Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 4 minutes ago, mustang said: bila sam na q&a za locke. ma samo su hteli nesto zajedno da rade. hardy nije imao vremena da uci dijalog, imao je ear-piece non-stop ali je bio upoznat sa karakterom jer su brbljali o tome preko telefona. ovaj ga, btw veliki gospodin, (steven night), pusta da se siri maksimalno, opcinjen je bio njegovom glumim u bronsonu (kao sto sam i pretpostavila da je film bio pod njegovim jakim uticajem, nije to bas nicolasov - fali dublja psihoanaliza karaktera) locke je odlican mali film, sjajno izveden Apsolutno.
maheem Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 Lepo je kad se ljudi vole i prave dobre stvari.
mustang Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 1 hour ago, maheem said: Lepo je kad se ljudi vole i prave dobre stvari. yep. savrseno
Sludge Factory Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 Ima 12 Angry Men i pristojan TV film remake Vilijema Fridkina sa Dzekom Lemonom, Dzorzom C. Skotom i jos nekim kul glumcima.
goofs Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 Ko voli te jednoscenske može da overi i Sunset Limited https://www.imdb.com/title/tt1510938/
mustang Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 (edited) i ja sam obnovila gradivo sa lakim i zabavnim stivima..opus nikole kejdza..lord of war, next, knowing. svaki mu zlatan Edited December 17, 2019 by mustang
ivy Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 ja gledala ,,Draga smanjio sam decu,, kako je do jaja film i 80te i filmovi bez sgi-a
đorđe geprat Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 On 16.12.2019. at 11:20, namenski said: I onako ima sve na tom tviteru... A ko bi da se udubi ima fejsbuk… Obaska sto recimo '12 gnevnih ljudi' danas ne bi ni u pozoristu mogli da prodju. Osim ako na pola filma ne bi kroz prozor uleteo Brus Vilis da razresi situaciju…. meni je zamašćeno najbolji film svih vremena. a to i "eva", "mačka", "tramvaj" u originalu i crno belo plus duet barton - tejlor u strahu od viržinije vulf su ponos USA filma. loke je jako dobar film
goofs Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 Ad Astra, moon pirates and space surfing, šjea
Mil@n Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 (edited) Retko ponavljam filmove poslednjih godina ali u skladu sa trenutnim neraspoloženjem sam spičio posle ko zna koliko sva 3 Austina Powersa. Meni je Mike Myers ćale tata komedija sa unikatnim i jedinstvenim humorom, a Waynes World 1, 2 su mi jedni od omiljenih filmova svih vremena. Sve u svemu, prijalo. Toliko jebeno dobrih fazona... Edited December 17, 2019 by Mil@n
mustang Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 (edited) ja ga nikad nisam kapirala najbolje. moj tip humora su taladega nights, the other guys, zoolander ovo je masterpiece....placem...kung fu hustle https://www.youtube.com/watch?v=VSfJZ6B4P6Y Edited December 17, 2019 by mustang
April Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 meni je zamašćeno najbolji film svih vremena. a to i "eva", "mačka", "tramvaj" u originalu i crno belo plus duet barton - tejlor u strahu od viržinije vulf su ponos USA filma. loke je jako dobar film12 gnevnih ljudi je svakako najbolji američki film svih vremena, ali koliko treba da imaš samopouzdanja i muda da bi snimio onakav rimejk, poput Mihalkova? Pri tome, scena plesa je apsolutno dostojna originala, a kasting je demonstracija sile i ruskog glumačkog nerva.Sent from fav toy
ragasto Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 Doctor sleep, završio malopre. Ko zna da li bi i kada došao na red da nije bilo Ghoulove recenzije. Ipak sam zadovoljan posle malo razmišljanja pošto je očekivana kočnica poređenje sa prethodnikom, nekako sam ga se otarasio na polovini filma ali onda se film urotio protiv mene. Režiser se postavio na jedini normalan način, ima nekih jeftinih momenata koji mi se u završnici nisu svideli, no sveukupno sam zadovoljan. King još više. Spoiler Eto, spaljen mu je hotel, nek ućuti više.
Recommended Posts