Skyhighatrist Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=IBYfA3zTxFE Edited April 1, 2013 by historian
keitel Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Za zaborav, ali moram da pomenem da je Džejms Darsi zaista pljunuti Entoni Perkins.
Amelija Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 eto ti ga sad, glupav :Da sto ti je glupav, emilija? Pazi šta pričaš za mog čaleta.ma svaka čast tvom čaletu generalno, ali ovaj film mu je bezvezezašto? zato što sam ja lepo počela da gledam film o boksu, o devojci koja se time bavi i njenom razvojnom putu, potpuno interesantan odnos nje i čaleta nije ni ko ćerka ni ćale, još manje ko neki ljubavnici ili sl ali super odnos, i sve to, sve je već dovoljno neobično, ne sećam se da je ikad i viđeno pre toga, super, divno, nije morala na kraju ona da postane prvak sveta i svi srećni, nije uopšte to problemali se onda film iznenada pretvorio u jebenu priču o jebenoj eutanaziji, pa jebem mu miša <_<
ToniAdams Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 cura od milijun je najbolji klistvudov film.ne znam gde si videla pricu o tome u spojleru
Lancia Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 došao do trećine Umri muški i ne ide dalje. previše i za zajebanciju.
ivy Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 došao do trećine Umri muški i ne ide dalje. previše i za zajebanciju.to ovaj poslednji 16ti deo gde Brus ima 678 godina?pa to se ni ne počinje,o Lancia moja...
Lancia Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 prva ljubav zaborava nema. gledao ga online, da ubijem nesanicu, jos mi gore bilo posle.
Amelija Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ja od viđenijih filmova probala nekoliko puta da ogledam Glengeri Glen Rosa i Ocean's Eleven, probala zaista nekoliko puta sa totalno dobrom voljom sve ono možda sam prošli put bila preumorna, možda nije bio trenutak, možda ovo ono, evo još jedna šansa.I nijednom nije uspelo. Ne mogu, jednostavno ne mogu, valjda prosto nisu za mene.
Ravanelli Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 prva ljubav zaborava nema. gledao ga online, da ubijem nesanicu, jos mi gore bilo posle.ju ja ceo vikend gledao onlajn te hitove 80tih. stao sam negde na 5 komada
boshoku Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 poslednji daj hard, je teška trešina, il sam ja omatorio za non stop akciju...a propos milion dolara za popović bebu - unforgiven je poslednji kalahanov remek-uradak. slabo mi se dojmilo išta posle, a mdb ponajmanje.
Lancia Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 ju ja ceo vikend gledao onlajn te hitove 80tih. stao sam negde na 5 komadataj sto si gledao sa vudi harlesonom je fenomenalan. znas koji ja mnogo volim, onaj sa surfovanjem i patrik svejzijem, zaboravih ime.
boshoku Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 srfovanje? jedan je kijanu, u sprezi sa gospođom bigolou.
Hudersfield Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Sinoć na tv-u uhvatio Moneyball http://www.imdb.com/title/tt1210166/?ref_=sr_1Brad Pitt zakiva, a film je dobar, naročito za ljubitelje sportske tematike.
Recommended Posts