Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Cloud Atlas3472bb36b4d413a182189238180fb07f.jpegOdličan, baš odličan... Samo ovolika količina sjajnih scenografija bi možda bila dovoljna, a daleko od toga da je to sve što film pruža. Makeup verovatno najbolji ikada.

Edited by Jose Raul Capablanca

El verdugo (1963)Remek-delo španskog filma. Crna komedija prepuna satire, ironije i sarkazma. Zaista orginalno... Preporukasmiley32.gif

million dollar baby - veceras opet na rts-u: vise je emocija u jednoj sekundi ovog filma nego u 100 minuta robotizovanog hiperhajpovanog stripa o operi.

?

Stari dobri The Usual Suspects. :)tUS2_-1024x535.jpg

filmcinaFolder.jpg

Edited by mustang

ja u stvari ne volim brodija jer on je toliko dobar....toliko sjajan glumac. pijanista je pomerio tlo pod nogama.detachment je film o covecnosti, o svemu sto nas tisti i sto nemamo hrabrosti da izbacimo napolje. borba sa egom i sujetom, borba sa prepoznavanjem, prihvatanjem. inace se stalno pitam, i sve sam bolja u stednji svojih emocija, zasto smo sve veca i veca stoka? iz minuta u minut civilizacija se siri i sve je veca i veca a covecnost ide unazad. kako to?gde gresimo? kako smo takvi?ne razumem to stiskanje, taj strah da te drustvo ne prihvati zato sto si drugaciji, ta kukavicnost da damo. ...ne znam....

bruka :Hail:1992-white-men-cant-jump-poster1.jpg

Edited by Ravanelli

million dollar baby
ovo je meni totalno glupav film :mellow:
bruka :Hail:
Čekaj, šta bi ti tata noar rekao na ovo? :P
eto ti ga sad, glupav :Da sto ti je glupav, emilija?
Čekaj, šta bi ti tata noar rekao na ovo? :P
:lolol:Inače, super film. Best line ever:See. if I'm thirsty. I don't want a glass of water, I want you to sympathize. I want you to say, "Gloria, I too know what it feels like to be thirsty. I too have had a dry mouth." I want you to connect with me through sharing and understanding the concept of dry mouthedness.
Pazi šta pričaš za mog čaleta.300px-Harry_Callahan.JPG

Tipican holivudski sa sve aplauzima, ali nije lose.Zadrzao mi paznju, a i nasmejao sam se.Posebno mi lud onaj veteran sa nogicama, a ni muzika nije losa.http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qDMXkPfxjOcI naravno.Ma samo zbog muzike vredi, a i zbog gospodina sa cigarom.http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=i8e7ECdG69UImam trip da sam gledao "I am legend" sa dva razlicita zavrsetka.

20fdeh0.jpg:heart: