July 30, 20195 yr 50 minutes ago, Jumanji said: Koji to, koji film? yesterday - https://www.imdb.com/title/tt8079248/
July 30, 20195 yr jedan od onih filmova posle kojih je covek sjajno raspolozen [emoji4]Pa to, neće ti "promeniti život" ali ja sam izašao lepo raspoložen iz sale... ... Shiit has hit the fan...
July 30, 20195 yr Kolko je trso deni bojl... Što? Rutinski feel good film.Nije ga loše spakovao...Imao je jednu sekvencu "luđenja" I to je to..... Shiit has hit the fan...
July 30, 20195 yr Džon vik 3 mosdef u 5 najgorih filmova koje sam odgledao do kraja. 2 sata neprijatnosti.
July 30, 20195 yr Gledaj HusbandsOnaj stari? Sada sam videla iz '70te i nisam ga gledala, ako si ozbiljan sa preporukom [emoji4]
July 30, 20195 yr Just now, Jumanji said: Onaj stari? Sada sam videla iz '70te i nisam ga gledala, ako si ozbiljan sa preporukom Odličan je, al treba izabrati ili potrefiti dan za gledanje
July 30, 20195 yr Odličan je, al treba izabrati ili potrefiti dan za gledanjeEto ti sad! [emoji3]Objasni, cisto da ne pogresim i ne potrefim onaj koji ne treba [emoji4]
July 30, 20195 yr 15 minutes ago, Jumanji said: Eto ti sad! Objasni, cisto da ne pogresim i ne potrefim onaj koji ne treba Ma lupetam, samo je sirov, gledaj odma
July 31, 20195 yr Džon vik 3 mosdef u 5 najgorih filmova koje sam odgledao do kraja. 2 sata neprijatnosti.To i nova Godzila, dva dana zaredom. Zali boze protracenog vremena...Sent from my iTelephone using Tapatalk