Kreator Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 Opali mi kriterijumi jbg. Priznajem. Eee kada već spominjete voltera, odgledah pre neki dan ovaj ponovo. Moram malo ove stare, da se oporavim i podsetim kako se nekada snimalo..
ToniAdams Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 ma dobro, to je savrsenstvo od filma. jedna od dve vecite dileme, alien ili the thing i southern comfort ili deliverance.
bey Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 pridružujem se hajpu uz sve ostalo, taj koji je smislio onoliko (onakvih) kostima služeći se samo crnom i belom bojom je genije s druge strane, nikad mi neće biti jasno loženje na pekinezera emu ston
kipo Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 19 hours ago, ToniAdams said: ma dobro, to je savrsenstvo od filma. jedna od dve vecite dileme, alien ili the thing i southern comfort ili deliverance. +11
Mil@n Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 On 22.2.2019. at 9:36, Dankan Ajdaho said: Widows Sjajan. + fenomenalna kamera On 22.2.2019. at 9:40, kud u maglu Simoviću said: pokušavo više puta deluje ko klasično holivudsko smeće Jednom u sto filmova holivud pogodi pa bude baš dobar film. Problem je što do jednog takvog odgledam 99 ovakvih kao što je widows, apsolutno prosečnih u svakom smislu, Viola Dejvis koju posle how to get away with the murder nekako ne mogu da shvatim ozbiljno a i svaka uloga joj je ista, završi se film, i kao meh... Ne mogu da kažem da je sranje ali je realno bacanje vremena pošto nemam šta ni da pohvalim.
ToniAdams Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 (edited) inspirisan pricom o juznjackoj utesi i deliverenciji odlucim da pogledam nesto, na tu foru, urbano protivu ruralnog, eksit vs guca, zabavna vs narodna. calibre se ispostavio da je ipak malo razlicit wrong turn movie. vrlo solidan i do kraja dosledan, po mom skromnom, vrlo dobro odradjen, bez neke klasicne koljacine, mahom nagovestaj, ali onaj kvalitetan, i tenzija koja neprekidno eksponencijalno raste. ko voli one filmove gde kao dva neka lika naprave nekakvo sranje, pa pokusaju da se vade, pa sve dublje tonu u to sranje, nek ne propusti nema nesto riba Edited February 24, 2019 by ToniAdams
Kreator Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 On 5.2.2019. at 0:31, kud u maglu Simoviću said: der hauptamnn brehtovskitm odličan kraj e 8.03/10 Kumse mnogo hvala za ovu preporuku! Sjajan, sjajan film! @ToniAdams Skida se Calibre. Baš me briga što nema dobrih riba, ako je dobar triler.
ToniAdams Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 dobar je. moram da dodam, i prilicno depresivan.
kud u maglu Simoviću Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 28 minutes ago, BlackGeorge said: Kumse mnogo hvala za ovu preporuku! Sjajan, sjajan film! drago mi je da ti se svideo
Kreator Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 2 hours ago, ToniAdams said: dobar je. moram da dodam, i prilicno depresivan. Odgledao upravo. Sve kako si rekao...Vredi pogledati, dobar, ali ostavlja gorak ukus.
kud u maglu Simoviću Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 2 hours ago, ToniAdams said: meni nije. tj necu da gleam kasi ljakse
halloween Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 13 hours ago, ToniAdams said: ko voli one filmove gde kao dva neka lika naprave nekakvo sranje, pa pokusaju da se vade, pa sve dublje tonu u to sranje, nek ne propusti nema nesto riba Moj otac bi odmah bez gledanja rekao da je loš film- malo glumaca, a povrh svega nema ženskih likova. Gde je tema o Oskaru 2019?
Moća Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 12th man - norveski film o komandosu koji je jedini pobegao nacistima kad su ih presreli i njegov beg kroz Norvesku do Svedske. Dobar film i uvijte se u cebe dok gledate. A bird box - nit smrdi nit mirise podseca na M.Night Shaimalanove filmove.
kud u maglu Simoviću Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 (edited) Just now, Moća said: 12th man - norveski film o komandosu koji je jedini pobegao nacistima kad su ih presreli i njegov beg kroz Norvesku do Svedske. Dobar film i uvijte se u cebe dok gledate. Edited February 24, 2019 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts