February 22, 20196 yr Opali mi kriterijumi jbg. Priznajem. Eee kada već spominjete voltera, odgledah pre neki dan ovaj ponovo. Moram malo ove stare, da se oporavim i podsetim kako se nekada snimalo..
February 22, 20196 yr ma dobro, to je savrsenstvo od filma. jedna od dve vecite dileme, alien ili the thing i southern comfort ili deliverance.
February 23, 20196 yr pridružujem se hajpu uz sve ostalo, taj koji je smislio onoliko (onakvih) kostima služeći se samo crnom i belom bojom je genije s druge strane, nikad mi neće biti jasno loženje na pekinezera emu ston
February 23, 20196 yr 19 hours ago, ToniAdams said: ma dobro, to je savrsenstvo od filma. jedna od dve vecite dileme, alien ili the thing i southern comfort ili deliverance. +11
February 24, 20196 yr On 22.2.2019. at 9:36, Dankan Ajdaho said: Widows Sjajan. + fenomenalna kamera On 22.2.2019. at 9:40, kud u maglu Simoviću said: pokušavo više puta deluje ko klasično holivudsko smeće Jednom u sto filmova holivud pogodi pa bude baš dobar film. Problem je što do jednog takvog odgledam 99 ovakvih kao što je widows, apsolutno prosečnih u svakom smislu, Viola Dejvis koju posle how to get away with the murder nekako ne mogu da shvatim ozbiljno a i svaka uloga joj je ista, završi se film, i kao meh... Ne mogu da kažem da je sranje ali je realno bacanje vremena pošto nemam šta ni da pohvalim.
February 24, 20196 yr inspirisan pricom o juznjackoj utesi i deliverenciji odlucim da pogledam nesto, na tu foru, urbano protivu ruralnog, eksit vs guca, zabavna vs narodna. calibre se ispostavio da je ipak malo razlicit wrong turn movie. vrlo solidan i do kraja dosledan, po mom skromnom, vrlo dobro odradjen, bez neke klasicne koljacine, mahom nagovestaj, ali onaj kvalitetan, i tenzija koja neprekidno eksponencijalno raste. ko voli one filmove gde kao dva neka lika naprave nekakvo sranje, pa pokusaju da se vade, pa sve dublje tonu u to sranje, nek ne propusti nema nesto riba Edited February 24, 20196 yr by ToniAdams
February 24, 20196 yr On 5.2.2019. at 0:31, kud u maglu Simoviću said: der hauptamnn brehtovskitm odličan kraj e 8.03/10 Kumse mnogo hvala za ovu preporuku! Sjajan, sjajan film! @ToniAdams Skida se Calibre. Baš me briga što nema dobrih riba, ako je dobar triler.
February 24, 20196 yr 28 minutes ago, BlackGeorge said: Kumse mnogo hvala za ovu preporuku! Sjajan, sjajan film! drago mi je da ti se svideo
February 24, 20196 yr 2 hours ago, ToniAdams said: dobar je. moram da dodam, i prilicno depresivan. Odgledao upravo. Sve kako si rekao...Vredi pogledati, dobar, ali ostavlja gorak ukus.
February 24, 20196 yr 13 hours ago, ToniAdams said: ko voli one filmove gde kao dva neka lika naprave nekakvo sranje, pa pokusaju da se vade, pa sve dublje tonu u to sranje, nek ne propusti nema nesto riba Moj otac bi odmah bez gledanja rekao da je loš film- malo glumaca, a povrh svega nema ženskih likova. Gde je tema o Oskaru 2019?
February 24, 20196 yr 12th man - norveski film o komandosu koji je jedini pobegao nacistima kad su ih presreli i njegov beg kroz Norvesku do Svedske. Dobar film i uvijte se u cebe dok gledate. A bird box - nit smrdi nit mirise podseca na M.Night Shaimalanove filmove.
February 24, 20196 yr Just now, Moća said: 12th man - norveski film o komandosu koji je jedini pobegao nacistima kad su ih presreli i njegov beg kroz Norvesku do Svedske. Dobar film i uvijte se u cebe dok gledate. Edited February 24, 20196 yr by kud u maglu Simoviću