February 20, 20196 yr 2 hours ago, broker said: Mislis na Untrecable? Ona tu glumi policajku koja lovi serijskog ubicu koji svoja dela objavljuje na internetu. :D si! policajka za visokotehnološki kriminal :lol:
February 20, 20196 yr auuu, hoces reci da nam forumasice i nisu nesto? tebe sad nece spasiti ni ako si eventualno dobar sa vlasncima foruma usput, a ne manje bitno, zelim da naglasim da ne slusam tu vrstu muzike
February 20, 20196 yr mizogina, desnicarska svinho! prijavicu te AFZ-u da te prebiju crvenim dildoima.
February 22, 20196 yr nije los, Wildlife 2018. prvenac Pola Dejna - citav film ima ritam njegovih uloga u indi ostvarenjima... ima ga i na Festu!
February 22, 20196 yr the kindergarten teacher depresivna, sjebana, a opet neodoljiva... film djene - djene, ali vredi gledati zbog megi
February 22, 20196 yr mogao bi da se prevede i kao the longing hours, po osećaju koji izaziva. sedamnaestogodišnji dečko dobija na čuvanje skromni motel koji uglavnom služi kao sastajalište ljubavnika svih kategorija. diskrecija je najveći prioritet i za gledaoca se u motelu (kao i u filmu uopšte) mnogo toga ne događa. samo život sam, nice and slowly...
February 22, 20196 yr 22 hours ago, ToniAdams said: Dosta je smeće drugi sikario. Ovaj? https://www.imdb.com/title/tt5052474/?ref_=nv_sr_1 meni odličan. recimo 9/10.
February 22, 20196 yr meni ostavio utisak ko da su bez skripta snimali, nego cisto ono sta im sledece padne na pamet.