Jeremija Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 35 minutes ago, ToniAdams said: pa koton klab nije mjuzikl E, ali da bi se to znalo, treba odgledati film.
Jeremija Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 Inače, kad su u pitanju filmovi koji se bave muzikom, Stormy Monday uopšte nije loš, još pamtim dosta turobnu atmosferu, a ni glumci nisu loši.
Sludge Factory Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 4 minutes ago, Jeremija said: Inače, kad su u pitanju filmovi koji se bave muzikom, Stormy Monday uopšte nije loš, još pamtim dosta turobnu atmosferu, a ni glumci nisu loši. Uu, gledao bas davno, secam se da Sting svira kul solo na kontrabasu i da, ako me secanje ne vara, Spoiler Son Bin ne gine na kraju
precog Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 On 17.2.2019. at 11:38, ToniAdams said: meni vatrene ulice cista pederastija. ne kapiram kako je isti covek snimio i voriorse i to gej cudo i recimo juznjacku utehu a pogotovu onu masinu za mlevenje mesa, teksaskog granicara. glavna riba realno nije losa iz vatrenih. debeli geju, dajan lejn je najvrhstra riba bila ikada.
Fakundo Sava Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Dajan Lejn oduvek potcenjena,čak ni Toni ne može da je se seti
pariah Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 8 hours ago, ultra plasticni said: Moze Hvala.
precog Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 5 hours ago, Fakundo Sava said: Dajan Lejn oduvek potcenjena,čak ni Toni ne može da je se seti onaj gde igra nevernu ljubu ricardu giru i dovatava se sa random latinskim picopevcem... film je smece, ali ga pogledam svaki put kad naletim zbog nje.
Ras Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Imaš i onaj na xhamsteru, kraći je i sadržajniji.
ToniAdams Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 9 hours ago, precog said: debeli geju, dajan lejn je najvrhstra riba bila ikada. 6 hours ago, Fakundo Sava said: Dajan Lejn oduvek potcenjena,čak ni Toni ne može da je se seti pa napisao sam da nije losa. jebiga, taj snezana babic fazon mi nikad nije bio previse zanimljiv.
slepa živana Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 1 hour ago, precog said: onaj gde igra nevernu ljubu ricardu giru i dovatava se sa random latinskim picopevcem... film je smece, ali ga pogledam svaki put kad naletim zbog nje. e a ima još jedan sa ričardom girom, ali druga radnja, isto smeće. ja je volim u onom gde igra hakerku sa sinom od foresta gampa.
precog Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 58 minutes ago, ToniAdams said: pa napisao sam da nije losa. jebiga, taj snezana babic fazon mi nikad nije bio previse zanimljiv. eh sad sneki... to ko da kazes da je host isti buco iz smogovaca, samo da obrije tih nekoliko dlaka sto ima po licu.
precog Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 6 minutes ago, slepa živana said: e a ima još jedan sa ričardom girom, ali druga radnja, isto smeće. ja je volim u onom gde igra hakerku sa sinom od foresta gampa. ja samo ovaj gledo sa ricardom girom, a nisam gledo ni kad je bila hakerka :( moram da poradim na opusu diane lane...
Fakundo Sava Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 Odgledao Green book,zabavan film ali sam mislio da je sa filmom Shape of water završeno sa bajkama barem neko vreme. Teško će biti ne dati oskara Aliju
broker Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 20 hours ago, slepa živana said: e a ima još jedan sa ričardom girom, ali druga radnja, isto smeće. ja je volim u onom gde igra hakerku sa sinom od foresta gampa. Mislis na Untrecable? Ona tu glumi policajku koja lovi serijskog ubicu koji svoja dela objavljuje na internetu.
kipo Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 Serenity (2019) - Zaveo me trejler, film je bezveze.
Recommended Posts