bradilko Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: der hauptamnn brehtovskitm odličan kraj +1 sjajan film. opominjući kraj. prvo se iznenadio a onda progutao knedlu koliko je svo zlo blizu. i ona scena kad "kapetan" naredi dvojici glumaca da pucaju. prvi prihvati a drugi izvrši suicid.
kud u maglu Simoviću Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 kraj je pokidao. bilo bi preterano porediti ga sa idi i smotri po prikazanoj surovosti rata, al je vrlo blizu
kobni zelaya Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 12 hours ago, maheem said: čini mi se da zamerate filmu ono što je njegova najveća vrednost - na šarmantan i duhovit način prikazuje odnos dva različita čoveka na road tripu a ujedno, negde direktno, negde između redova, prikazuje društvo i probleme sa kojima se oba lika susreću. reći da je plitak je isto ko da kažeš da je 29.ulica plitak film jer se bavi odnosom oca i sina a ne recesijom ili The Intouchablesima da se ne bavi ozbiljnije problemom paralizovanih ljudi. ja zameram filmu što nije mnogo energičniji i što nema više minijatura sa tog puta. Ako misliš na mene, ja sam samo rekao da je film plitak, nisam navodio razloge, a oni svakako nisu to što ti sad navodiš.
Tresko Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 14 hours ago, maheem said: čini mi se da zamerate filmu ono što je njegova najveća vrednost - na šarmantan i duhovit način prikazuje odnos dva različita čoveka na road tripu a ujedno, negde direktno, negde između redova, prikazuje društvo i probleme sa kojima se oba lika susreću. reći da je plitak je isto ko da kažeš da je 29.ulica plitak film jer se bavi odnosom oca i sina a ne recesijom ili The Intouchablesima da se ne bavi ozbiljnije problemom paralizovanih ljudi. ja zameram filmu što nije mnogo energičniji i što nema više minijatura sa tog puta. Dobro, a gde ti je ovde parabola? I postmoderna?
kud u maglu Simoviću Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 loving pablo tja. ništa specijalno, ni penelopa nije izvadila stvar 5.17/10
Zli Gli Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Gledao svasta u zadnje vreme, pola zaboravio a pola bolje da nisam gledao. Hell or high water - kao ok, mada sam zaspao par puta na kratko Neki sa zombijima, glumi Mark Entoni - nisam se smorio ali isto zaspao par puta Neki sa Zan Klodom, noviji jer je Zan Klod vec mator - prejak film, covek je i dalje faca I za kraj Savages - mrzim drogu u bilo kom obliku a ovaj film je narkomanski tako da je zesce sranje, jedino Salma Hajek valja i bio bi joj seksualni rob do kraja zivota a mogao bi' i da dominiram ako ona tako vise voli
broker Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Ja svima preporučujem da pogledaju film Mindhunters(2004) Odličan triler, napet i neizvesan do samog kraja.
Caligula Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 HOT SPOT ponovo ... klasik jbt. A nikad ne bih rekao.
Dankan Ajdaho Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Glas Umh... Pomešana osećanja. Imam utisak da je mogao biti filmčina.
Jimmy Kowalski Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 49 minutes ago, Caligula said: HOT SPOT ponovo ... klasik jbt. A nikad ne bih rekao. O da. Jedan od onih good late night filmova..
Caligula Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Jap. Uzivancija. Najbolji mi je razvoj lika mrs. Harshaw, scena u pilani... ma. Razvalio ga onaj ludi Hooper.
Jimmy Kowalski Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 (edited) Meni je Virginia Madsen omiljena glumica, ovde je u pravom Lana Turner izdanju. Zna Hopper sta je potrebno za dobru noir pricu. Soundtrack isto kida.. Edited February 7, 2019 by Jimmy Kowalski
ToniAdams Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 14 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Meni je Virginia Madsen omiljena glumica +1
Kreator Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 The Realm (2018) https://www.imdb.com/title/tt7095482/?ref_=nv_sr_ Prilično dobra španska polititička triler/drama. Preporuka za pogledati, svakako.
Recommended Posts