Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

der hauptamnn

brehtovskitm

odličan kraj

+1

sjajan film. opominjući kraj. prvo se iznenadio a onda progutao knedlu koliko je svo zlo blizu.

i ona scena kad "kapetan" naredi dvojici glumaca da pucaju. prvi prihvati a drugi izvrši suicid. 

Posted

kraj je pokidao. bilo bi preterano porediti ga sa idi i smotri po prikazanoj surovosti rata, al je vrlo blizu

Posted
12 hours ago, maheem said:

čini mi se da zamerate filmu ono što je njegova najveća vrednost - na šarmantan i duhovit  način prikazuje odnos dva različita čoveka na road tripu a ujedno, negde direktno, negde između redova, prikazuje društvo i probleme sa kojima se oba lika susreću. reći da je plitak je isto ko da kažeš da je 29.ulica plitak film jer se bavi odnosom oca i sina a ne recesijom ili The Intouchablesima da se ne bavi ozbiljnije problemom paralizovanih ljudi.
ja zameram filmu što nije mnogo energičniji i što nema više minijatura sa tog puta.

Ako misliš na mene, ja sam samo rekao da je film plitak, nisam navodio razloge, a oni svakako nisu to što ti sad navodiš. :)

Posted
14 hours ago, maheem said:

čini mi se da zamerate filmu ono što je njegova najveća vrednost - na šarmantan i duhovit  način prikazuje odnos dva različita čoveka na road tripu a ujedno, negde direktno, negde između redova, prikazuje društvo i probleme sa kojima se oba lika susreću. reći da je plitak je isto ko da kažeš da je 29.ulica plitak film jer se bavi odnosom oca i sina a ne recesijom ili The Intouchablesima da se ne bavi ozbiljnije problemom paralizovanih ljudi.
ja zameram filmu što nije mnogo energičniji i što nema više minijatura sa tog puta.

Dobro, a gde ti je ovde parabola? I postmoderna?:D

Posted

loving pablo

tja. ništa specijalno, ni penelopa nije izvadila stvar

5.17/10

Posted

Gledao svasta u zadnje vreme, pola zaboravio a pola bolje da nisam gledao.

Hell or high water - kao ok, mada sam zaspao par puta na kratko

Neki sa zombijima, glumi Mark Entoni - nisam se smorio ali isto zaspao par puta

Neki sa Zan Klodom, noviji jer je Zan Klod vec mator - prejak film, covek je i dalje faca

I za kraj Savages - mrzim drogu u bilo kom obliku a ovaj film je narkomanski tako da je zesce sranje, jedino Salma Hajek valja i bio bi joj seksualni rob do kraja zivota a mogao bi' i da dominiram ako ona tako vise voli

Posted

Ja svima preporučujem da pogledaju film Mindhunters(2004):thumbsup:

Odličan triler, napet i neizvesan do samog kraja.

Posted

Glas

Umh...

Pomešana osećanja. Imam utisak da je mogao biti filmčina.

Posted
49 minutes ago, Caligula said:

HOT SPOT ponovo

... klasik jbt. A nikad ne bih rekao.

O da. Jedan od onih good late night filmova..

Posted

Jap.

Uzivancija. Najbolji mi je razvoj lika mrs. Harshaw, scena u pilani... ma.

Razvalio ga onaj ludi Hooper.

Posted (edited)

Meni je Virginia Madsen omiljena glumica, ovde je u pravom Lana Turner izdanju. Zna Hopper sta je potrebno za dobru noir pricu. Soundtrack isto kida..

Edited by Jimmy Kowalski
Posted
14 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Meni je Virginia Madsen omiljena glumica

+1