ToniAdams Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 da, jako jak utisak mi je ostavio, mozda ga ne bih u skorije vreme bas ponovio. ima tih filmova koje obozavam a koje ne mogu cesto da gledam, blejd raner izmedju ostalih.
zakintos Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 ^^ Uf onda ti se nikako ne bi svideo nemacki film; Look who's back iz 2015. Tu Hitler, upucava malu slatku kucu :-( Inace, odlican, veoma interesantan - vodi se kao komedija, al' nema veze sa parodijom - vec ostra satira drustva. Preporuka!
Tresko Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 11 hours ago, ToniAdams said: Ma da, super je. Kako si ga ti skapirao? Da ti nisam na ignoru, video bi da ga kapiram kao borbu protiv depresije. E, jesi gledao Zid? Čini mi se da je film kao za tebe....
Nikodije Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 (edited) mandy jebe mame. vise stilom nego supstancom™, ali svejedno. najbolji kejdz ikad. skoro da je dostigao ziku todorovica u srpskom filmu Edited September 28, 2018 by Nikodije
slepa živana Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 19 hours ago, Meazza said: Luchs = Lux. Svetlost njenog zivota? ja sam ga gledala na cinestaru gde su sve vreme ime psa prevodili sa ris gugl translejt kaže na njemačkom luchse - ris
Meazza Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 (edited) 5 minutes ago, slepa živana said: ja sam ga gledala na cinestaru gde su sve vreme ime psa prevodili sa ris gugl translejt kaže na njemačkom luchse - ris Naravno, Luchs znaci "ris". Ali slusaj kako to zvuci na nemackom: https://forvo.com/word/luchs/ Luchs /luks/ Lux /luks/ Ovaj efekat se gubi u prevodu. Edited September 28, 2018 by Meazza
Arkadija Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 On 27.9.2018. at 11:08, djordje geprat said: pa, kad je pomenuto crno -belo bez kolora, nedavno sam sa gospođom obnovio gradivo, premindžerova "anatomija" vrhunski film sa vrhunskim stjuartom i skotom. a i li remik je bila........ gde si našao ovaj film? ako je negde na kioscima, daj link na PM.
slepa živana Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 1 minute ago, Meazza said: Naravno, Luchs znaci "ris". Ali slusaj kako to zvuci na nemackom: https://forvo.com/word/luchs/ Luchs /luks/ Lux /luks/ razumem. čula sam i u filmu. baš sam razmišljala da li je trebalo da prevodi.
Meazza Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 (edited) Danas imam osecaj da je to najlepsi ljubavni film koji sam ikad gledao. As in "film o ljubavi". Edited September 28, 2018 by Meazza
đorđe geprat Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 Just now, Arkadija said: gde si našao ovaj film? ako je negde na kioscima, daj link na PM. skinuo mi ga je junior, kao i sve ostalo. nekim torentom. ja se u to ne razumem
slepa živana Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 8 minutes ago, Meazza said: Danas imam osecaj da je to najlepsi ljubavni film koji sam ikad gledao. As in "film o ljubavi". jeste. i mene je držao pod utiskom satima. a i volim tu glumicu. od urlike majnhov, smatram je za rod.
Meazza Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 Just now, slepa živana said: jeste. i mene je držao pod utiskom satima. a i volim tu glumicu. od urlike majnhov, smatram je za rod. Prelepa zena.
Jimmy Kowalski Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 17 minutes ago, Arkadija said: gde si našao ovaj film? ako je negde na kioscima, daj link na PM. Imas PM..
đorđe geprat Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 5 minutes ago, slepa živana said: jeste. i mene je držao pod utiskom satima. a i volim tu glumicu. od urlike majnhov, smatram je za rod. a bella marta, noćni voz za lisabon, životi drugih, kraj strpljenja? što se izgleda tiče ona mi spada u kategoriju sa binoš - zdravo lepa po mom ukusu
Recommended Posts