Hippie Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Novenbar...... joj sto ne prave malo vise vakih filmova...
Duci Simonovic Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Ready Player One uh ovo mi bas odlicno bilo, steta sto me ove novotarije odaljile od bioskopa, mislis sranje je, a ovaj je bas za bioskop neku noc u dahu odgledao i Ebola Syndrome, sjajno ludilo, vrhunska zabava
ultra plasticni Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 Sunday illnes Vrlo zajeban film o smrti, fotografija odlicna Unsane Solidan klise Tueurs Tvrd belgijski krimic Double Lover Slabo, nemocno Ava Dopalo mi se bas, bas The Great Buddha + Najbolji u nizu, remek delo
zema Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 ocel neko od forumskih znalaca recenzirati laissez bronzer les cadavers? moze i neki od njihovih prethodnih filmova: amer, strange color of...
Duci Simonovic Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 On 23.6.2018. at 15:47, ultra plasticni said: Unsane Gledo ovo, kolko mi bilo zanimljivo tolko me nervirao
Marvin (Paranoid Android) Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Zašto ranije nisam znao da ovo postoji
adam Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 ni ja nisam znao. tek skoro ga gledao i to sasvim slucajno. babrao po itune-u i naleteo pa skinuo. cak nisam nista ocekivao, bio u fazonu da probam pa ako ne valja, naci cu vec nesto. odlican.
Bojan Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 Legend Of Tarzan Tarzan mi je jedan od omiljenih heroja još od rane mladosti tako da sam sa uživanjem propratio i ovu ekranizaciju. Uglavnom mi se dopao izbor glumaca. Mlađi Skarsgard je vrlo naočit i lepo razvijen muškarac. Ima malo previše poetičan pogled i daleko je od one oštrine koju je imao Vajsmiler, iz čijih očiju su sevale munje pravednika. Margot Robbie, kao Jane, je već nešto posebno. Gledao sam je već u ulozi Tonje Harding (I Tonya) i izuzetna je. Vidim da joj je Tarantino već poverio ulogu Sharon Tate za svoj novi film u kome će se pojaviti Di Caprio i Brad Pitt. Walz solidan negativac.
Bojan Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 Mojoj ženi se dopao kao frajer još u Big Little Lies, pa moram da ga poštujem.
mustang Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 1 hour ago, Bojan said: Mojoj ženi se dopao kao frajer još u Big Little Lies, pa moram da ga poštujem. pravi muskarac 😁
Recommended Posts