bey Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 1 hour ago, alamo said: to bi bila jedna genijalnost, ali pristajem samo ako to radimo kao zajednički "projekat" zajedno s kim? 1 hour ago, Lancia said: ''projekat'' me uvek asocira na najavu nove ploce neke turbo-folk zvezde, mozda ne bi bilo lose da uradite verziju in c sa narodnjacima - pare da namlatite samo na pare misliš, zabole te za umetnost
Lancia Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 2 minutes ago, beyoncé said: samo na pare misliš, zabole te za umetnost Xaxa, mene pare zaobilaze ceo zivot, mogu makar da mislim na njih¿ svidja mi se in c u svakoj formi, afro beat je prva liga 1
alamo Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 Jeste Lancia, zato je stavljeno "" da se ogradim od gastosa i njihovog poimanja crno-belog sveta :* b, ako zaista želiš da se ovo uradi, hajde! Osmislimo koncept, ko i kako (i gde), tvoja je ideja i tako treba i da ostane - znači radimo zajedno. 1
bey Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 3 minutes ago, Lancia said: Xaxa, mene pare zaobilaze ceo zivot, mogu makar da mislim na njih¿ optimisto mislim i ja na pare, ali samo o tome kako odlaze 1
Lancia Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 3 minutes ago, alamo said: Jeste Lancia, zato je stavljeno "" da se ogradim od gastosa i njihovog poimanja crno-belog sveta :* Obozavam ljude sa smislom za zezanje. Jesi ti to mene sad uvredio, svega ti ?¿ 1
bey Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 5 minutes ago, alamo said: Jeste Lancia, zato je stavljeno "" da se ogradim od gastosa i njihovog poimanja crno-belog sveta :* b, ako zaista želiš da se ovo uradi, hajde! Osmislimo koncept, ko i kako (i gde), tvoja je ideja i tako treba i da ostane - znači radimo zajedno. ozbiljno? ionako od intelektualizma nemam leba, daj makar da uživam 1
alamo Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 2 minutes ago, Lancia said: Obozavam ljude sa smislom za zezanje. Jesi ti to mene sad uvredio, svega ti ?¿ Baš nisam imao nameru, ako je tako shvaćeno - pardon.
Lancia Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 1 minute ago, alamo said: Baš nisam imao nameru, ako je tako shvaćeno - pardon. Vazi se, ti znas najbolje kakve su ti namere bile, sigurno si bile casne
Ras Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 the last electro-acoustic space jazz and percussion ensemble - miles away 1
vladavsnarod Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 On 19.9.2022. at 13:57, Lancia said: ''projekat'' me uvek asocira na najavu nove ploce neke turbo-folk zvezde, mozda ne bi bilo lose da uradite verziju in c sa narodnjacima - pare da namlatite np "Projekat" da se zove Folk na uvCE, a starogradska verzija TamburiCE.
bey Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 2 hours ago, vladavsnarod said: "Projekat" da se zove Folk na uvCE, a starogradska verzija TamburiCE. haha, znaš da su mi danas pali na pamet i čalgijaši (Čič'CE) mada, lancia ima nos, in c je u suštini narodnjak. rajli je napisao u vreme najveće fascinacije tradicionalnom indijskom i orijentalnom muzikom generalno, pod uticajem svog najvećeg učitelja i mentora, indijca. repeticija, dronovi, slaganje ritmova i fraza i dr. elementi karakteristični za minimalizam su veoma zastupljeni u orijentalnoj (i afričkoj) muzici, a osnova su i in sija, orijent je jak u našim folkerima, ko zna možda iznenade Spoiler prema nekim teoretičarima , in c je kao stvorena za world music izvođenja sa bogatstvom tradicionalnih instrumenata koje nismo navikli da slušamo. jedini zapadnjački element u in c je notno pismo, opet, kao univerzalni muzički jezik. praktično bilo koja grupa muzičara sa različitom muzičkom tradicijom i bekgraundom može da napravi svoju verziju prateći propozicije. u tom smislu, neki je smatraju i ranom "globalističkom" kompozicijom. jedno univerzalno sdelo, takoreći. 1
Ras Posted September 21, 2022 Posted September 21, 2022 the comet is coming - trust in the lifeforce of the deep mystery
Recommended Posts