bey Posted April 23, 2022 Posted April 23, 2022 1 hour ago, kurdi said: ne znam zasto prakticno ne znam built to spill... zasto recimo '97 kad sam vazda slusao modest mouse nisam slusao i ovo. neverovatno, baš sam danas ponovo gledala ovaj nastup Spoiler inače, do bts sam slučajno došla preko drugog benda, vrlo dobrih stonera caustic resin, čiji je osnivač originalno bio iz bts. plus, producirao ih je isti lik koji je radio bts i - modest mouse. mark lanegan je bio jedan od njihovih najvećih fanova, a njegov ortak mike johnson je snimio i album s njima
kurdi Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 (edited) On 24.4.2022. at 0:47, beyoncé said: neverovatno, baš sam danas ponovo gledala ovaj nastup Reveal hidden contents inače, do bts sam slučajno došla preko drugog benda, vrlo dobrih stonera caustic resin, čiji je osnivač originalno bio iz bts. plus, producirao ih je isti lik koji je radio bts i - modest mouse. mark lanegan je bio jedan od njihovih najvećih fanova, a njegov ortak mike johnson je snimio i album s njima ja sam fan mike johnsona jos od prvog solo albuma, a drugi, year of mondays, mi je klasik. mozda overim i te stonere. secam se nekog teksta u valjda nme-u iz '97 gde je pisalo da su bts i guided by voices dva poslednja neotkrivena velika indie benda. cini mi se da je povod bio to sto su yo la tengo konacno otkriveni sa i can hear the heart beating... zbig ylt sam valjda i procitao tekst. mnogo bi mi jednostavniji zivot bio da sam se te godine navukao na bts a ne na gbv. np: Edited April 25, 2022 by kurdi 1
palfoot Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 ajme sto mi je legla ova kompa iiiiopet jedan od pionirskih spuki tvajlatj zoun psihofolki bendova iz nocne smene pored charalambides i tower recordings yelte theeeee almighty thee iditarod takoreci night time is my time za sanjare koji mesecare, bulazne, sve samo ne lucidno spavaju.
bey Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 11 hours ago, kurdi said: ja sam fan mike johnsona jos od prvog solo albuma, a drugi, year of mondays, mi je klasik. sećam se, komentarisali smo ga jednom. zato sam ga pomenula. 11 hours ago, kurdi said: mnogo bi mi jednostavniji zivot bio da sam se te godine navukao na bts a ne na gbv. np. Luke Haines & Peter Buck - Beat Poetry For Survivalists dosadan album, pogotovo za jutro.
3opge Posted May 1, 2022 Posted May 1, 2022 (edited) zna li neko koju gitaru svira Jerry na CD-ju "Stop Making Sense", numera Psycho Killer? zakleo bih se da je Ovation. da odgovorim samom sebi: nije Jerry nego Byrne sa Martin D-35 Edited May 1, 2022 by 3opge
bey Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 big paul ferguson - virtual control solo album killing joke bubnjara. dobar. Spoiler 1
Recommended Posts