Ras Posted March 18, 2022 Posted March 18, 2022 soni kjut - in/out/in album sa ranije neobjavljenim snimcima- restlovima izgleda da sam se uželeo benda, inače se ne bih ni obazirao bzvz imao sam super druga sa kojim smo brat i ja nekada igrali preferens e, sad muzika u pozadini mu nije baš bila po volji, a pored ostalog dosta smo vrteli goo u to vreme i sve bi bilo u redu negde do mildread pierce, kada bi skočio, bacio karte uz: molim te, gasi! i ne mogu više! 2
Lancia Posted March 18, 2022 Posted March 18, 2022 (edited) 43 minutes ago, Ras said: soni kjut - in/out/in album sa ranije neobjavljenim snimcima- restlovima izgleda da sam se uželeo benda, inače se ne bih ni obazirao bzvz imao sam super druga sa kojim smo brat i ja nekada igrali preferens e, sad muzika u pozadini mu nije baš bila po volji, a pored ostalog dosta smo vrteli goo u to vreme i sve bi bilo u redu negde do mildread pierce, kada bi skočio, bacio karte uz: molim te, gasi! i ne mogu više! Uh, kad kazes imao sam super druga...meni su tri skolska drugara otisli na onaj svet u poslednje tri godine, dvojica od njih vise od prijatelja. Svi smo bili ekipa za pref, za tu igru me vezuju najlepse, sad i najtuznije uspomene. Kad razmislim, uopste nemam muzicku asocijaciju na pref, svasta se slusalo a znali smo i po 32 sata da ne ustanemo sa stola. Edited March 18, 2022 by Lancia 1
Ras Posted March 18, 2022 Posted March 18, 2022 Razišli smo se u nekom periodu života, pa otud imao sam u prethodnom mom postu. 1
Indy Posted March 18, 2022 Posted March 18, 2022 Dok slušam HiRes zabavljam se s opisom lineage-a ovog rip-a ... WTF are even these things?! VPI Scoutmaster with dual belt driven single flywheel motor on Herbie's Tenderfeet Trans-Fi Terminator T3 Pro With Tomahawk Armwand (4N Silver Shielded Wire) Audio-Technica AT150ANV Frankencart Phoenix Engineering Eagle Phoenix Engineering RoadRunner Gingko Cloud 12A Vibration Control Platform Eden Sound Terrastone Footers Parks Audio Budgie Hybrid Tube Phono Preamp with 1964 Holland made large halo getter Amperex 7308 Tubes Sugarcube SC-2 Tripp Lite Smart Online SU1500RTXLCD2U Double-Conversion UPS
Lancia Posted March 22, 2022 Posted March 22, 2022 https://ilampressrecords.bandcamp.com/album/greg-malcolm-just-like-jim 1
palfoot Posted March 22, 2022 Posted March 22, 2022 (edited) Marcus Fjellström - Skelektikon Edited March 22, 2022 by palfoot HQ cover
Recommended Posts