February 4, 20205 yr https://sorcerers.bandcamp.com/album/in-search-of-the-lost-city-of-the-monkey-god
February 7, 20205 yr 14 hours ago, Host said: + dobar Makaya + Kate Tampest - Bad Place For a Good Time
February 7, 20205 yr Makaya, sviđa mi se zvuk i beat, malo mnogo priča... (Oke, oke, znam da je to radio i Gil Scott, ali...)
February 9, 20205 yr Ovaj album je danas napunio 43 godine. I još uvek zvuči sveže. Pored naslovne stvari, moj favorit je setni Torn Curtain.
February 11, 20205 yr On 6.2.2020. at 18:55, Host said: + Super je ovo. Meni se više dopada od originalnog albuma, ali ipak, veliki naklon Richard Russellu za originalni projekat. Veliku stvar je uradio <3 I'm New Here, NYC Is Killing Me i Where Did The Night Go su jezivo dobre. Kada u uvodu onakav lik pred kraj života na novom početku kaže: But I'm new here Will you show me around? teško je zadržati suze... Hvala Richardu što se brinuo o njemu i pokazao mu malo around Edited February 11, 20205 yr by maheem
February 13, 20205 yr On 7.2.2020. at 20:24, Indy said: Makaya, sviđa mi se zvuk i beat, malo mnogo priča... (Oke, oke, znam da je to radio i Gil Scott, ali...) Prekrizi ovo, zeznuo sam se... super je.