I*m with the pilots Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 I just wanted to feel alright, but it's not that simple
beyoncé Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 vratili su se live skull, sa sve thaliom zedek Spoiler
beyoncé Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 počeo je kao elvis meets roy orbison, sjajna pratnja dok ljuštim, seckam, mešam nedeljni ručak pomislih, al nastavio se kao morisi sa reverbom, i samo zato što mi je kuhinja danas obasjana suncem, oprostiću mu drskost zloupotrebe kaubojskog šešira i maske usamljenog rendžera orville peck - pony https://www.youtube.com/watch?v=CSq_siksmj8
ultra plasticni Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 Bruno Pronsato Contact In Tokyo 2019 Live
Indy Posted December 21, 2019 Posted December 21, 2019 On 11.12.2019. at 22:55, Indy said: J.P. Shilo Sveprisutni J.P. Shilo ostavio je i traga na drugom albumu Tropical Fuck Storm, Braindrops, i evo šta sam kaže o tome: Prisutni na FB su se zapitali, a šta on to svira, evo odgovora: Soviet Space Organ.. mislim U to ime... Braindrops
Indy Posted December 21, 2019 Posted December 21, 2019 Kako samo savršena muzika za vremena u koja smo dopali.
Malkmus Posted December 24, 2019 Posted December 24, 2019 Dry Cleaning, već jednom pominjani ovde. Reference: Go4, The Fall, pa i Elastica.
Indy Posted January 1, 2020 Posted January 1, 2020 Ovaj čovek, Tex Perkins, noćas je na novogodišnjem programu na nacionalnoj televiziji poslao "srednjak" serovanu poznatom kao premijer Australije. Predvidljivo, konzervativne patrijote su zgrožene. Odlično. U to ime, ceo dan, ima da se vrti Beasts of Bourbon glasno koliko pojačalo podnese... Uši ne marim.
Recommended Posts