December 15, 20195 yr počeo je kao elvis meets roy orbison, sjajna pratnja dok ljuštim, seckam, mešam nedeljni ručak pomislih, al nastavio se kao morisi sa reverbom, i samo zato što mi je kuhinja danas obasjana suncem, oprostiću mu drskost zloupotrebe kaubojskog šešira i maske usamljenog rendžera orville peck - pony https://www.youtube.com/watch?v=CSq_siksmj8
December 21, 20195 yr On 11.12.2019. at 22:55, Indy said: J.P. Shilo Sveprisutni J.P. Shilo ostavio je i traga na drugom albumu Tropical Fuck Storm, Braindrops, i evo šta sam kaže o tome: Prisutni na FB su se zapitali, a šta on to svira, evo odgovora: Soviet Space Organ.. mislim U to ime... Braindrops
December 24, 20195 yr Dry Cleaning, već jednom pominjani ovde. Reference: Go4, The Fall, pa i Elastica.
January 1, 20205 yr Ovaj čovek, Tex Perkins, noćas je na novogodišnjem programu na nacionalnoj televiziji poslao "srednjak" serovanu poznatom kao premijer Australije. Predvidljivo, konzervativne patrijote su zgrožene. Odlično. U to ime, ceo dan, ima da se vrti Beasts of Bourbon glasno koliko pojačalo podnese... Uši ne marim.