October 18, 20195 yr klinci su prilično nadrndani i pomalo iritantni, al tehnički vrlo potkovani bubnjar je car u svakom pogledu muzika trenutka, kažu
October 18, 20195 yr https://www.discogs.com/The-Art-Ensemble-Of-Chicago-We-Are-On-The-Edge-A-50th-Anniversary-Celebration/release/13529325
October 21, 20195 yr novi swans - leaving meaning. po onome što čujem do sada će bez problema ići na novo i (mnogo!) dobro
October 21, 20195 yr 8 minutes ago, Jimmy Kowalski said: jedna stvar super, sledeća sranje, i tako ceo album np:
October 21, 20195 yr 1 minute ago, maheem said: jedna stvar super, sledeća sranje, i tako ceo album Meni je ceo album odlican. Bas me zanima koje su ti stvari sranje?
October 21, 20195 yr 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Meni je ceo album odlican. Bas me zanima koje su ti stvari sranje? Slušao sam ga pre par nedelja, sad ne bih znao tačne naslove, no od ovih što mi se dopadaju može da se sastavi ceo album.
October 22, 20195 yr Novi EP za The Comet is Coming - The Afterlife, za nijansu umereniji i time slušljiviji od poslednjeg albuma.