beyoncé Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 dobar warhaus. jest, ovaj smešak ga fino opisuje
Lancia Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 (edited) Skoro pola veka je trebalo da prodje da ovaj fantastican album konacno bude izdat. Producenti su Barry Gibb, Eric Clapton, kao i sama PP Arnold. Klasik.. bjutiful. Edited October 14, 2017 by Majo
Sludge Factory Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 (edited) da znas da ima nesto rembrantovsko u faci a i ima dovoljno godina :D Edited October 14, 2017 by Sludge Factory
Sludge Factory Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 valja li cemu¿ Hmm, posle dva ne bas pazljiva slusanja, bez udubljivanja, ima nekoliko zanimljivih pesama. Ako smem da primetim™ (makar kod jednog dela stvari koje slusam ili sam poslusao) poslednjih par godina zavladao je neki minimalizam, ako se to tako zove. Relativno kratke pesme, bez nekih velikih emotivnih i drugih oscilacija, sirih razrada, samo kao da u kratkim crtama (po tezama) zele da izloze muzicke ideje koje imaju i to je to. Tako i ovaj album. Ne kazem da je to nesto lose samo po sebi, naravno, ume cak da bude pogodak, samo konstatujem.
beyoncé Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 the pogues - rum sodomy and lash pgsrmsl.jpg volim taj album, podseća me na vreme kada smo ga zajedno voleli sa prvim dečkom slušala sam ga pre neki dan na poslu počelo je tako što sam naletela na ovaj snimak posle sam tragala za svim verzijama and the band played waltzing matilda na kraju sam ponovo čitala ataturkov "johnnies and mehmets" govor upućen majkama poginulih australijskih vojnika na galipolju (iako neki osporavaju njegovu autentičnost) i fak, raspadoh se
Recommended Posts