Willow Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Vikend, nedelja veče, sam na gajbi. Predah od životnih obaveza uz pivo i ovo sjajno ostvarenje.
Indy Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Linčovski ambijent svakako nije, ali nije baš ni taksidomunovski (bar ne sasvim). Itekako je čujan doprinos neimenovanog kulta. Sa novim slušanjima raste broj favorita. Verovatno da je tako, ali obzirom da nisam slusao Cult, ne bih umeo da prepoznam... Inace, meni je uvek neverovatno kad nesto novo zvuci kao "klasik", a ovo je bas taj slucaj.
Willow Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 (edited) cenim da je za Novo, a dobro topik Jordan Rakei - Wallflower Fina, melou svirka. Neki kao kombo Hozea Džejmsa, Sade i Entonija "Anohnija" Hegartija. Lajk :) Edited October 2, 2017 by Willow
Lancia Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Više: https://tuxedomoon.bandcamp.com/album/blue-velvet-revisited jel me primate u klub slusalaca:)¿
Ras Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 (edited) Saglasan ako zbog referenduma nisi nikoga tukao. Edited October 2, 2017 by Ras
Lancia Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Ako zbog referenduma nisi nikoga tukao - saglasan. bio sam dobar:)
beyoncé Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 ja se priključila i bez saglasja vrlo fino, na momente me podsećalo na dale coopera (bend, ne agenta) (npr. so fucking suave)
beyoncé Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 odličan! pod uslovom da se prespava prvih 13 pesama i probudi na poslednjoj koja je sjajna zato pak protomartyr nikako da razočaraju. relatives in descent mi je moćan album, lirički vrlo elokventan kažu da su uživo nemilosrdni, volela bih da osetim to fanovi su napravili i tumblr sa opisima čudnog čoveka joe caseyja "inverse bono" i “protomartyr are awesome but they look like 3 scared teens who started a band with their alcoholic uncle” su mi naj
bad music for bad people Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 jedan od najboljih albuma svih vremena 4 banke danas!
Indy Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 (edited) Ovo je jedini CD koji imam od Pettyja (slučajno nabasao negde na rasprodaji krajem 1996). Dobar soundtrack za nezapaženi filmić (u svakom slučaju muzika je znatno bolji od filma). Puno smisla za songrajting uđe u ono što je na kraju neka vrsta neupadljivog mejnstrima. Sad mi se nameće poređenje između ovog i npr. Wilcoa... Mada je ovo više pop i napravljeno da ne zamara mozak (nije čudo, film za koji je pravljeno je romkom). Edited October 4, 2017 by Indy
Recommended Posts