October 1, 20177 yr Vikend, nedelja veče, sam na gajbi. Predah od životnih obaveza uz pivo i ovo sjajno ostvarenje.
October 1, 20177 yr Linčovski ambijent svakako nije, ali nije baš ni taksidomunovski (bar ne sasvim). Itekako je čujan doprinos neimenovanog kulta. Sa novim slušanjima raste broj favorita. Verovatno da je tako, ali obzirom da nisam slusao Cult, ne bih umeo da prepoznam... Inace, meni je uvek neverovatno kad nesto novo zvuci kao "klasik", a ovo je bas taj slucaj.
October 2, 20177 yr cenim da je za Novo, a dobro topik Jordan Rakei - Wallflower Fina, melou svirka. Neki kao kombo Hozea Džejmsa, Sade i Entonija "Anohnija" Hegartija. Lajk :) Edited October 2, 20177 yr by Willow
October 2, 20177 yr Više: https://tuxedomoon.bandcamp.com/album/blue-velvet-revisited jel me primate u klub slusalaca:)¿
October 2, 20177 yr Saglasan ako zbog referenduma nisi nikoga tukao. Edited October 2, 20177 yr by Ras
October 2, 20177 yr ja se priključila i bez saglasja vrlo fino, na momente me podsećalo na dale coopera (bend, ne agenta) (npr. so fucking suave)
October 3, 20177 yr odličan! pod uslovom da se prespava prvih 13 pesama i probudi na poslednjoj koja je sjajna zato pak protomartyr nikako da razočaraju. relatives in descent mi je moćan album, lirički vrlo elokventan kažu da su uživo nemilosrdni, volela bih da osetim to fanovi su napravili i tumblr sa opisima čudnog čoveka joe caseyja "inverse bono" i “protomartyr are awesome but they look like 3 scared teens who started a band with their alcoholic uncle” su mi naj
October 4, 20177 yr Ovo je jedini CD koji imam od Pettyja (slučajno nabasao negde na rasprodaji krajem 1996). Dobar soundtrack za nezapaženi filmić (u svakom slučaju muzika je znatno bolji od filma). Puno smisla za songrajting uđe u ono što je na kraju neka vrsta neupadljivog mejnstrima. Sad mi se nameće poređenje između ovog i npr. Wilcoa... Mada je ovo više pop i napravljeno da ne zamara mozak (nije čudo, film za koji je pravljeno je romkom). Edited October 4, 20177 yr by Indy