maheem Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 cenim da je za Novo, a dobro topik Jordan Rakei - Wallflower
maheem Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 odličan je Rakei.sad je na redu Kamasi Washington - Harmony Of Difference EP
Indy Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 NP. Jordan Rakei (sad sam tek ukapirao da je polu-Maori ili nešto slično) Ovo ispod, još nije stiglo do moje radnje:( (Mislim na Spotify... a nema ni na Jučubu) odličan je Rakei.sad je na redu Kamasi Washington - Harmony Of Difference EP
maheem Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 (edited) NP. Jordan Rakei (sad sam tek ukapirao da je polu-Maori ili nešto slično) da, prebacio se u London pre godinu dana i već se čuje rezultat. Super klinaca muzičara ima ovih dana u Londonu, posebno su super jazz klinci iz južnog dela grada. booooring... np: Tony Allen - The Source Edited September 25, 2017 by maheem
ultra plasticni Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 sad je na redu Kamasi Washington - Harmony Of Difference EP Tezak latinjazz klise
beta Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 (edited) o, da :) prvi put sam za njih čula kad sam gledala film mary and max Edited September 25, 2017 by beta kentauri
Lancia Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 (edited) Meni se svideo omot i ime grupe, neko ih zaturio u Jery Harrison u prodavnici ploca, uzeo ih na slepo i slusam ih dan danas. btw izasao novi Benjamin Clementine, moze da se preslusa ovde, prevara, nije nov Edited September 25, 2017 by Majo
Recommended Posts