September 25, 20177 yr NP. Jordan Rakei (sad sam tek ukapirao da je polu-Maori ili nešto slično) Ovo ispod, još nije stiglo do moje radnje:( (Mislim na Spotify... a nema ni na Jučubu) odličan je Rakei.sad je na redu Kamasi Washington - Harmony Of Difference EP
September 25, 20177 yr NP. Jordan Rakei (sad sam tek ukapirao da je polu-Maori ili nešto slično) da, prebacio se u London pre godinu dana i već se čuje rezultat. Super klinaca muzičara ima ovih dana u Londonu, posebno su super jazz klinci iz južnog dela grada. booooring... np: Tony Allen - The Source Edited September 25, 20177 yr by maheem
September 25, 20177 yr sad je na redu Kamasi Washington - Harmony Of Difference EP Tezak latinjazz klise
September 25, 20177 yr o, da :) prvi put sam za njih čula kad sam gledala film mary and max Edited September 25, 20177 yr by beta kentauri
September 25, 20177 yr Meni se svideo omot i ime grupe, neko ih zaturio u Jery Harrison u prodavnici ploca, uzeo ih na slepo i slusam ih dan danas. btw izasao novi Benjamin Clementine, moze da se preslusa ovde, prevara, nije nov Edited September 25, 20177 yr by Majo