beyoncé Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 od ovakvog vremena me odmah spopada duševni antraks i metafizički koksaki što bi rekli činč ližem rane uz bluff city i pesmom ubicom meni je odlican. izmesani razni uticaji i citati a opet je originalno. i dokaz da i plesna muzika moze da ima dobre tekstove. npr. pre neki dan mislim da je indy okačio pink floyd - set the controls for the heart of the sun i mislim se otkud mi je ovo poznato (od PF sigurno nije, njih ne slušam), tek, setim se lcd i all my friends (...we set controls for the heart of the sun/one of the ways we show our age...) i da, imaju super tekstove oduvek i dosta njihovih pesama zvuči kao omaž ili nostalgija za jednom erom tj. prošlim vremenima, mestima, ljudima, sebi samima... jesam već rekla ovde koliko volim all my friends? :D
Takeshi Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 npr. pre neki dan mislim da je indy okačio pink floyd - set the controls for the heart of the sun i mislim se otkud mi je ovo poznato (od PF sigurno nije, njih ne slušam), tek, setim se lcd i all my friends (...we set controls for the heart of the sun/one of the ways we show our age...) i da, imaju super tekstove oduvek i dosta njihovih pesama zvuči kao omaž ili nostalgija za jednom erom tj. prošlim vremenima, mestima, ljudima, sebi samima... jesam već rekla ovde koliko volim all my friends? :D nesto slicno i dzejms kaze. pominje se i all my friends u ovoj recenziji ^_^ The Stakes Get Higher: LCD Soundsystem's American Dream
beyoncé Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 nesto slicno i dzejms kaze. pominje se i all my friends u ovoj recenziji ^_^ The Stakes Get Higher: LCD Soundsystem's American Dream prva misao mi je bila ko je sad dođavola džejms :D e pa super, na pravoj sam frekvenciji znači :)
Indy Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 mislim da je indy okačio pink floyd - set the controls for the heart of the sun i mislim se otkud mi je ovo poznato (od PF sigurno nije, njih ne slušam) Cccc
vladavsnarod Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=0aOzT11GMKM
vladavsnarod Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 nema na cemu https://www.youtube.com/watch?v=LG4ZZdUdi74
Recommended Posts