maheem Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 koliko se samo trudim da zavolim war on drugs. i dalje mi sve zvuci kao jedna, dosadna pesma. kapiram te, ceo album zaista zvuci kao jedna pesma, ima istu atmosferu. Možda malo preproducirano (WoD). Interesantni uticaji, od Springsteena, Fleetwod Maca, Dire Straits, do krautrocka, Talk Talk i Wilcoa. Bilo bi zanimljivo čuti koliko se same pesme drže u nekom unplugged settingu. mislim da unplugged necemo cuti, pre ce se pojaviti par remixa
Haralampije Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 kapiram te, ceo album zaista zvuci kao jedna pesma, ima istu atmosferu. mislim da unplugged necemo cuti, pre ce se pojaviti par remixa nije bez struje ali jeste live, snimak je nastao dve nedelje pred objavu albuma.Uzivo mi je vokal prijemciviji, manje je brajanadamovki https://www.facebook.com/wtmdradio/videos/10154629829397750/
beyoncé Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 ah, vratio se agent kuper i njegova prelepa mračnost i ostavio me razlivenu na krevetu dale cooper quartet & the dictaphones - astrild astrild
Indy Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 ah, vratio se agent kuper i njegova prelepa mračnost i ostavio me razlivenu na krevetu +1 A i ovo mi je bilo tres cool
beyoncé Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 A i ovo mi je bilo tres cool ovaj mrak je teži (crnji) :) više bluesy, za razliku od dale coopera koji je droney i jazzy (iako bi se atmosferom verovatno uklopio, nije deo soundtracka serije)
Indy Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 ovaj mrak je teži (crnji) :) više bluesy, za razliku od dale coopera koji je droney i jazzy (iako bi se atmosferom verovatno uklopio, nije deo soundtracka serije) Da, super je Dale & the Dictaphones.
Jimmy Kowalski Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 https://theallergies.bandcamp.com/album/push-on
Recommended Posts