August 26, 20177 yr koliko se samo trudim da zavolim war on drugs. i dalje mi sve zvuci kao jedna, dosadna pesma. kapiram te, ceo album zaista zvuci kao jedna pesma, ima istu atmosferu. Možda malo preproducirano (WoD). Interesantni uticaji, od Springsteena, Fleetwod Maca, Dire Straits, do krautrocka, Talk Talk i Wilcoa. Bilo bi zanimljivo čuti koliko se same pesme drže u nekom unplugged settingu. mislim da unplugged necemo cuti, pre ce se pojaviti par remixa
August 26, 20177 yr kapiram te, ceo album zaista zvuci kao jedna pesma, ima istu atmosferu. mislim da unplugged necemo cuti, pre ce se pojaviti par remixa nije bez struje ali jeste live, snimak je nastao dve nedelje pred objavu albuma.Uzivo mi je vokal prijemciviji, manje je brajanadamovki https://www.facebook.com/wtmdradio/videos/10154629829397750/
August 28, 20177 yr ah, vratio se agent kuper i njegova prelepa mračnost i ostavio me razlivenu na krevetu dale cooper quartet & the dictaphones - astrild astrild
August 29, 20177 yr ah, vratio se agent kuper i njegova prelepa mračnost i ostavio me razlivenu na krevetu +1 A i ovo mi je bilo tres cool
August 29, 20177 yr A i ovo mi je bilo tres cool ovaj mrak je teži (crnji) :) više bluesy, za razliku od dale coopera koji je droney i jazzy (iako bi se atmosferom verovatno uklopio, nije deo soundtracka serije)
August 29, 20177 yr ovaj mrak je teži (crnji) :) više bluesy, za razliku od dale coopera koji je droney i jazzy (iako bi se atmosferom verovatno uklopio, nije deo soundtracka serije) Da, super je Dale & the Dictaphones.