Valk Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 On 27.8.2022. at 6:48, Zli Gli said: Popeo Astru malo do Lovcena, uzivancija uz naravno pojacanu potrosnju uzbrdo u odnosu na sam put do Budve koji je laganica. Sent from my M2012K11G using Tapatalk Kolko dobra fotka, Zli, al ti je usra onaj mrčo što kao nešto gleda Astra lutkica.
Zli Gli Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 Ah, evo obrisao ga. A nisam video ranije pitanje za cenu, 12800 fiksno drzim, to sam uzeo za neki svoj gust dok nisam sve pare prokockao, skup je bas bio auto, nikakva zarada nego eto da imam nesto sto nema niko drugi u Srbiji. Bio je vec prodat ali decko odustao jer ne zna kako sljaka ova zabrana otudjenja 60 dana nakon registracije, valjda se uplasio neke prevare iako sam sve objasnio zasto ne moze jos prevod na njega, javio se par dana nakon registracije. Dolazi mi za vikend ni manje ni vise Pavle Paja Komnenovic, znate svi verovatno ko je, zvao me da pita za zamenu za njegovu Astru J 2014. 1.6 dizel. Ne volim zamene ali ako se nadjemo oko doplate, sto da ne a mogu i da pricam da sam trgovao sa legendom jugoslovenskog automoto sporta. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 6
kud u maglu Simoviću Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 paja propo, tera astricu dizel 2
Zaboravan Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: paja propo, tera astricu dizel Dizel je za traktore. 1
Valk Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 39 minutes ago, Zli Gli said: Ah, evo obrisao ga. Vidi se na haubi kao poltergejst. Kad poliraš kola do ogledalo levela. 2
Peter Fan Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 36 minutes ago, Zli Gli said: A nisam video ranije pitanje za cenu, 12800 fiksno drzim, Nisi napisao koje je godiste. Ja sam nesto bio kontao da uzem auto da ga drzim u Srbiji kad dodjemo na godisnji, iako se realno ne isplati. Imam odlicno iskustvo sa rentanjem Opela (obicno Corse, ali i par puta Astra) a ovaj tvoj stvarno dobro izgleda. Doduse, sa 170 hiljada km bas bih morao da razmislim vrijedi li te pare.
Zli Gli Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 2016. godiste je. 159 hiljada km imao, sad 164, nije malo ali prosto je bio jedini s tim motorom i opremom kod nas pa sam morao. Cene u Svajcarskoj su jezive, evo sta sam nasao slicno kao moj sa manje km, ove cene mogu mozda par stotina nize ali na to dodati 2000+ za carinu i prevoz, plus jos 350 za prvu registraciju, plus je franak jaci od evra sad.Znaci ovaj 1.6 turbo kao moj sa 100 hiljada km bi izasao mozda i skoro celih 17 hiljada evra. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 1 2
jms_uk Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Prvi od tri rentakara tokom ove posete (neki promo, inace bih uzeo jedan), AVIS na aerodromu. Bukirao C grupu (velicine Ford Fiesta), dobio ovo (mozda jer imam President’s Club status, a mozda mi se samo posrecilo). Interesantno je da je dizel sa manualnim menjacem. Sent from my iTelephone using Tapatalk 4
jms_uk Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 Auto br. 2 - Sixt, isto aerodrom. A4, 3.5TDI, automatikFino ide, odlicna integracija za apple car play, za razliku od novih VW, koji imaju samo USB-C, ima i jedan USB-A port, za nas sa starijim telefonima. Vracam ga sutra, pa opet AVIS, do nedelje. Sent from my iTelephone using Tapatalk 1
Lancia Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 49 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ovaj džejms gospodin čovek Ser Djejms Kako te sluzi Kadjar? si zadovoljan¿ 1
kud u maglu Simoviću Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 (edited) jesam baš, vrhunska udobnost, lepo leži, a može i dobro da povuče, sad kad nema renea mogu da kažem da sam ga terao 180kmh, i cepa to bez problema. blinka mi upozorenje za mali servis(drugi) za 10 dana pa ću znati i koliko su skupi na servisima pre neki dan je na cajgeru bilo 20.000km ozbiljna mana je crna metalik boja, bukvalno je prljav sat vremena posle pranja al kad ga operem blista Edited October 12, 2022 by kud u maglu Simoviću 1
Recommended Posts