Parsons Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Vise nego ovaj Micubisi :) Dobar je XC60, vrlo kvalitetno deluje iznutra - ovaj sto sam imao je bio pun opreme [i nov, oko 3k milja tek presao]. Dovoljno je prostran, a opet ne veliki kao XC90 [mada ja sam samo prvu generaciju vozio, ne znam da li su se promenili dosta od tada]. I udoban je [igrom prilika odremao par sati u oborenom sedistu] :) Ne mogu da sudim o potrosnji, jer sam presao samo oko 150 milja sa njim - a od toga poslednjih 70 sam putovao 5.5 sati [stop & go]. drago mi je da ti se dopada, jer ga vozim vec 2 godine :), samo u negativ boji . vozio sam iz nemacke za spaniju ovoga leta i nazad naravno i nisam osetio put (mozda i zbog nocenja u francuskoj). 6.5 l na autoputu, 7.2 l u gradu.
Peter Fan Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 a opet ne veliki kao XC90 [mada ja sam samo prvu generaciju vozio, ne znam da li su se promenili dosta od tada]. Jesu, i to drasticno i dosta je bolji od prethodne generacije. Kad kazem bolje, mislim na dizajn. Ja sam imao XC90 u izboru za novi auto prije dvije godine i cak tri puta ga vozio na probnu voznju, treci put ga imao 24 sata. Ali, koliko god da sam hito da mi se svidi, nije me dojimo, pogotovo s obzirom na cijenu. Na ni jednoj voznji voice commands nisu radile, na drugoj se upalio Check Engine kontrolka (na autu sa 300 km na cageru), a treci je zveckao kao da ima vrecu Lego kockicka na zadnjem sjedistu. Povrh svega toga nisam ubjedjen u dugotrajnu pouzdanost motora sa 310 konja, turbom i superchargerom. To mi nekako ne izgleda kao recept za dugovjecnost.
Peter Fan Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Evo nadjoh I sliku, izgleda mocno spolja:
nesha taxista Posted September 20, 2017 Author Posted September 20, 2017 Ode moj Fiat posle 5 godina na zasluženi odmor. Prešao sam njime oko 250.000 km. Još uvek nema neku bitnu falinku, ali svemu dođe kraj. Sad vozim ovaj Picasso:
maheem Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 mazga pregurala 400k. dobio sam je kad je bila na 170k <3 danas sam prvi put sam menjao sijalicu u faru pa sam bio ponosan
maheem Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 22 minutes ago, Peter Fan said: jel to Passat? jes vw al već pominjani Touran
Peter Fan Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 15 hours ago, maheem said: jes vw al već pominjani Touran a da, sad se sjecam da si spominjao. To ono bijese firma kupila ili nesto dotirala? U svakom slucaju 400k je fina cifra, svaka cast.
hazard Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 On 8/30/2017 at 6:19 PM, jms_uk said: Danas i sutra, courtesy of Hertz. jms vozi auto :O ja sam mislio da on i po hleb ide avionom
Zli Gli Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Sinoc sam imao priliku da malo provozam novi Clio, sluzbeni auto direktora jedne firme, i odusevio sam se. 900 kubika, 90 konja, nije uopste mali auto a ide kao metak. Kaze da je prosecna potrosnja u prvih 8000km 6.3L/100km sto je za litru i po vise od fabrickih 4.8 ali je svakako do jaja autic. Ako nekad u zivotu budem imao para za nov auto, nekog osrednjeg ili malog turbo benzinca.
askeladden Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Meni se svidja Clio karavan,sa tim malim motorom.
Willow Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Evo, da se i ja pohvalim svojom metalik-plavom japanskom prijateljicom. Vremešna je, ali prelepo izgleda i fura kao zmaj
maheem Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Konićiva guten tag. Pazarili smo prve točkove. Matore al idu ko zmaj. Idem piti kafu u njemu i da gledam ženu kako preparkirava [emoji38]ol:
Recommended Posts