Jump to content
IGNORED

Šta vozite?

nesha taxista

Recommended Posts

Posted
Ford Mondeo 2.0 TDDi 115 KS. Odlican auto, do sada od kvarova samo par sitnica. Voleo bih da je TDCii to 130 ks, ali zadovoljan sam i ovim motorom. Kazu da je malo manje osetljiv na lose gorivo...img1448ws5.jpg
kod njih eme uvek iznervira sat sa skazaljkama na sredini instrument table, postavljen u fazonu ne možeš da me promašiš, izgleda ekvivalent mehanizmima koje kupiš za 100 din na buvljaku. inače, sve reči hvale za auto kao auto, odličan motor, što preprodavci kažu "bez ulaganja"
Posted
kod njih eme uvek iznervira sat sa skazaljkama na sredini instrument table, postavljen u fazonu ne možeš da me promašiš, izgleda ekvivalent mehanizmima koje kupiš za 100 din na buvljaku. inače, sve reči hvale za auto kao auto, odličan motor, što preprodavci kažu "bez ulaganja"
ford-mondeo-zetec-clock.jpgDigitalni sat ima skoro svaki auto, ovo je jedinstveno
Posted

Da li se još uvek čuje kao paklena mašina? Sećam se da je to bilo tako na starijim Fordovima.

Posted
Da li se još uvek čuje kao paklena mašina? Sećam se da je to bilo tako na starijim Fordovima.
ne, pokriva ga motor ili CD (ili oboje :wink: )
Posted

2000 Ford Mustang (kupljen nov)Ovakav model:v6mustang.JPG2005 Ford F-150 4x4 (kupljen nov)Ovakav model:10420031530011000.jpg

Posted (edited)

Ukusi su razliciti, ali meni se bas takav sat dopada, jer su mi se razni digitalci vec smucili. Talladega - respect!

Edited by The Ghost
Posted
Potrošnja, sa pola cilindara(MDE mode) je 15 lit po gradu, i 10 van grada. Sa svih 8 cilindara, kad opičiš po gasu, peakovi idu i do 42 lit.
v6mustang.JPG10420031530011000.jpg
Vidim zasto mi je tema o Zelenim automobilima onoliki hit :lol:
  • 1 month later...
Posted
Nisi, Trn je položio A kategoriju, sad merka šta će da kupi.
Odluka je palaYamaha YZF 600 R Thundercatfotos0006vu3.jpgfotos0007rk6.jpg
Posted

Bravo! Neka ti je sa srećom, da te lepo služi.

Posted

da li neko moze apsolutnoj auto neznalici da kaze par stvari o mini cooperu. valja li cemu, na sta obratiti paznju.....

Posted

tja, po mom misljenju, to je fancy schmancy preskupi auto.

Posted

Ih, al si je posavetovaoooo...Fensi ili ne, kvalitetno urađen mali auto, do sad se pokazao kao vrlo pouzdan (ipak iza njega stoji BMW). Ako ti se sviđa i imaš lovu da ga kupiš, kupi. Uživaćeš.

Posted
Ih, al si je posavetovaoooo...Fensi ili ne, kvalitetno urađen mali auto, do sad se pokazao kao vrlo pouzdan (ipak iza njega stoji BMW). Ako ti se sviđa i imaš lovu da ga kupiš, kupi. Uživaćeš.
ja bih se ipak koncetrisao na ozbiljnu zamerku - preskup je.
Posted
ja bih se ipak koncetrisao na ozbiljnu zamerku - preskup je.
to jeste, zato se i ja pitam da li je odnos cena/kvalitet los ili je prosto dobar auto.