May 30, 20168 yr U cetvrtak po prvi put kupio nov-novcat auto, umesto polovnog uvoza iz Japana - novi model Mazde2. S obzirom na cenu i sta sve ima unutra...wow. Edited May 30, 20168 yr by dragance
May 31, 20168 yr Cekajte ljudi, stanite... Jel svaka Mazda gej ili samo dvojka (samo da je dvojka, samo da je dvojka...)?
May 31, 20168 yr Dobro je, jebem ti, bukvalno ne bih znao sta da radim kao gej. Ako sam dobro shvatio, oni moraju da nose one kozne prsluke na golo telo? Ne znam kako bi se navikao.
May 31, 20168 yr Dobro je, jebem ti, bukvalno ne bih znao sta da radim kao gej. Ako sam dobro shvatio, oni moraju da nose one kozne prsluke na golo telo? Ne znam kako bi se navikao.Ajde te prsluke, nego imaju i specijalne kape i vole velike brkove da puštaju...Žasu
May 31, 20168 yr Dobro je, jebem ti, bukvalno ne bih znao sta da radim kao gej. Ako sam dobro shvatio, oni moraju da nose one kozne prsluke na golo telo? Ne znam kako bi se navikao. Hm, samo ti moda smeta, a heftanje i ne bas? Mozda je ipak i trojka gej bar sedan.
May 31, 20168 yr Jeste vi videli novu dvojku?? Da li je ovo gej? Između gej i metro... Trojka je već čist metro, a tek je 6 za prave muškarčine... 5 je za porodične ljude...