Prokleto Djubre Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Znam za presretace, mislio sam samo na jednom mestu da probam, nece valjda bas ubosti. Mada, kakve umem biti kurceve srece...
jms_uk Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 Danas i sutra u Beogradu. Sent from my iTelephone using Tapatalk
yolo Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 rental? posto je na dan? najbolje dupe na putu ove godine.
jms_uk Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 rental? posto je na dan? najbolje dupe na putu ove godine. Da, Sixt. Ne znam koliko tacno kosta, jer sam ja reservisao (i platio) Twingo, a dobio ovo (imam Sixt Diamond status).
Prokleto Djubre Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Vratio se s puta s Mazdom 3, presao skoro 3000 km. Prvi utisak je da se radi o izuzetno udobnom autu, sedista su mi put od 6 sati koji relativno cesto prelazim skratila na subjektivnih 4. Uz odlicnu izolaciju zvuka, ovo je potpun pogodak za duze puteve. Na prosecnih 150 km/h je trosio 7 litara, objasnjeno mi je da bi potrosnja trebalo da padne nakon prvih nekoliko hiljada km, ali i ovo je odlicno jer se radi o prilicnoj brzini i 3000 obrtaja za ipak ne tako jak motor. Cetvoro ljudi ne mogu opusteno da sede u tom autu, zadnja klupa je malo tesnja (mada ako se povuku sedista nije neudobna). 200 na sat moze da ide, ali je ocigledno previse za njega, na 150 se ponasa odlicno. Stari put preko Velebita je bilo predivno voziti, ulazak u krivine je uzivanje i mada mi je ovo vec neki peti put da vozim ovu deonicu, nikad se nisam ovoliko zabavio na njemu. Money well spent, savetovao bih ga svakom ko moze da ga priusti. Ispostavilo se da 120 konja radi sve sto je meni potrebno da radi. Igrom slucaja sam imao priliku da provozam BMW 3 2.4/180ks i tu mi je bilo jasno sta cini tu razliku do zaista snaznog motora. Nije da nije seksi osecaj da si ispaljen iz topa kad krenes u preticanje, ali dvostruko veca cena se meni nikako ne moze opravdati time i dodatnom udobnoscu. Ovo je za sad maksimum koji mi treba, nemam dilemu. Mislim da nikad nisam pametnije ulozio novac i bas sam hepi zbog toga.
laufer Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Prosecna brzina 150 km/h je velika. Je l si siguran da to nije krstareca, ona koju si najcesce vidjao na brzinomeru.
Prokleto Djubre Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Prosecna brzina 150 km/h je velika. Je l si siguran da to nije krstareca, ona koju si najcesce vidjao na brzinomeru. To je brzina na kojoj sam drzao tempomat vecinu vremena, nemam pojma koja je prosecna brzina bila. Nije da nisam isao i brze deonice, ali sam ga skoro sve vreme drzao na 150. Nemam pojma ni da li bi se uracunalo sto sam svakih sat vremena stajao na pumpama da mi se pas iskulira :D
Eraserhead Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 (edited) Uzeo 328GT juce. Bolji auto nisam vozio. 10/10. Edited May 28, 2016 by Eraserhead
Mil@n Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Wow. Daj neku iznutra. Ja moj malo sredio, utegao i sad mi žao da ga prodam :(
Eraserhead Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Wow. Daj neku iznutra. Ja moj malo sredio, utegao i sad mi žao da ga prodam :( Ja ovaj leasovao na 3 godine i mislim da ce mi biti krivo da ga se resim. Evo par slika iznutra. Svidja mi se kod BMWa sto ne preteruju sa digitalizacihom table i slicnim kerefekama.
Lancia Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Uzeo 328GT juce. Bolji auto nisam vozio. 10/10. alal vera, ovo je vec za zdravu ljubomoru. sasrecom ga ganjao.
Hella Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 (edited) Bolji auto nisam vozio pa bio si mali inače baš se radujem što si uzeo visokoturažnu mašinu jer to na delu pokazuje da trud i rad donose plodove dok javašluk i nerad donose vožnju biciklom po kulovgradskom nasipu Edited May 29, 2016 by Hella
Lancia Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 (edited) inače baš se radujem što si uzeo visokoturažnu mašinu jer to na delu pokazuje da trud i rad donose plodove dok javašluk i nerad donose vožnju biciklom po kulovgradskom nasipu ovaj post je genijalan. biser u biseru na kvadrat Edited May 29, 2016 by Majo
Eraserhead Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 sasrecom ga ganjao. Hvala. :) Juce sam vozio neka 3-4 sata od Raleigha za Virginiu. Uzivancija totalna. pa bio si mali inače baš se radujem što si uzeo visokoturažnu mašinu jer to na delu pokazuje da trud i rad donose plodove dok javašluk i nerad donose vožnju biciklom po kulovgradskom nasipu :D
Recommended Posts